Právě je úte říj 23, 2018 8:03 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
PŮVODNÍ NASTAVENÍ 
Autor Zpráva

Registrován: stř říj 01, 2014 12:27 am
Příspěvky: 1
Příspěvek PŮVODNÍ NASTAVENÍ
Dobrý den,
s archicadem teprve začínám a nějak jsem se v tom zamotala a úplně si přeházela lišty s nástroji, z předešlých dotazů jsem sice našla jak lištu vrátit ale už ne na stejné místo... Tak bych se chtěla zeptat zda jde nějak nastavit zpět původní nastavení, které v archicadu bylo po nainstalování.
Mockrát děkuji.


stř říj 01, 2014 12:32 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pon zář 24, 2007 3:31 pm
Příspěvky: 504
Příspěvek Re: PŮVODNÍ NASTAVENÍ
Klikněte na menu Soubor->Nový a podržet klávesu ALT a objeví se "Nový a nulovat ...". Potom se Archicad spustí s původním nastavením.

_________________
ing. Michal Jirát
NOSCALE architects, s.r.o.
Odborná rada pro BIM
Výuka ArchiCADu na FA ČVUT

Realizační dokumentace a rekonstrukce v AC21 s přehledem, teamwork2 je super a prezentace pomocí BIMx nemá chybu


sob led 31, 2015 12:14 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz