|
|
|
|
Právě je čtv lis 21, 2024 3:22 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
prodloužení studentské verze
Autor |
Zpráva |
malanikova1
|
prodloužení studentské verze
Dobrý den, měsíc před ukončením studentské verze mi archicad psal,at prodloužím licenci, to sem vše podle kroků udělala. Po uznání všech udajů, mi došlo nové sériové číslo, ale pouze na archicad 15. Doposud sem používala archicad 16, ale tam mám stále licenci to konce srpna roku 2014 a staré sériové číslo. Jako nové sériové číslo sem tedy dala to co se mi ukázalo u archicadu 15 s licencí do roku 2015, program funguje, ale nemůže se stát, že na konci srpna,mi archicad 16 přestane pracovat?
|
pát srp 01, 2014 3:47 pm |
|
|
CADmaster
Moderátor
Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm Příspěvky: 1016 Bydliště: Praha
|
Re: prodloužení studentské verze
Vzhledem k "závažnosti" vašeho problému bych Vám doporučil se obrátit přímo na distributora archicadu, tedy na společnost CEGRA (cegra.cz) - tedy na nějaký uvedený kontakt v kontaktech na webu. Tam by Vám měli relevantně poradit co a jak : )
stř srp 06, 2014 1:20 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|