Právě je pon pro 10, 2018 8:01 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
archicad v macbooku 
Autor Zpráva

Registrován: ned zář 08, 2013 9:14 pm
Příspěvky: 1
Příspěvek archicad v macbooku
prosim vas nedavno jsem se koupil notebooku od applu a instaloval jsem se archicad 16,kdyz jsem se otevrel program archicad tak mi to tam zobrazilo uplne jinak nez ve klasicky windows vite nekdo prosim jak se nastavuje aby byly vsechny paletky jako u windows
dekuji


ned zář 08, 2013 9:25 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm
Příspěvky: 1016
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: archicad v macbooku
Paletky nebudou nikdy ve Windows stejně jako v Mac, tedy minimálně se nebudou chovat stejně. Zatímco v MACu vše "plave", ve Windows lze vše zarámovat do pomyslného obvodu. Pokud jde o rozhození, vzhled a obsah paletek. Vše se nastavuje v uživatelském profilu: VOLBY - PRACOVNÍ PROSTŘEDÍ. Uživatelský profil lze exportovat a zase importovat i napříč platformamy. Ikdyž s tímto zrovna nemám moc dobré zkušenosti a raději jsem si vytvořil vlastní profil pro WIN a vlastní pro MAC.

Doporučuji stisk F1, vyhledat klíčová slova "pracovní prostředí" a pročíst si jeho nastavení.

M.

_________________


AC 5 ...... 19


úte kvě 13, 2014 10:49 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz