Právě je sob lis 17, 2018 2:03 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Spouštění AC 14 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 07, 2010 11:08 am
Příspěvky: 45
Příspěvek Spouštění AC 14
Tohle téma už tu je, ale bohužel se ho nikdo nevšímal, tak zakládám nové. Nelze mi spustit Archicad 14 64 bitová verze na win7, objeví se černý rámeček a sekne se.. Funguje mi to přes spustit jako správce, ačkoli je to dost kostrbaté, protože vytvořené projekty takto spustit nemohu, tam to není v podnabídce. Hodila by se nějaká rada, nebo co to je vlastně za problém?


stř črc 06, 2011 5:27 pm
Profil

Registrován: pon srp 06, 2007 3:03 pm
Příspěvky: 65
Příspěvek Re: Spouštění AC 14
Na vyhodnocení o jaký se jedná problém máme od vás málo informací, jestli máte podobný problém možná by bylo nejlepší kontaktovat přímo technickou podporu Cegra. Připojíme se na váš počítač a pokusíme se problém řešit vzdáleně.


čtv črc 07, 2011 2:42 pm
Profil

Registrován: sob črc 23, 2011 9:52 pm
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Spouštění AC 14
Dobrý den,
mám stejný problém. Při instalaci se nevyskytl žádný problém, ale když zkusím AC14 spustit, tak mi naběhne logo graphisoft, kolem kterýho bílej rámeček zčerná, archicad se zasekne a konec. Přitom na stejné sestavě bezproblémů fungoval, ale musel jsem přeinstalovat systém a od té doby AC nejde spustit. Poradí mi prosím někdo, jak mám postupovat dále ?
Díky


sob črc 23, 2011 9:56 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz