|
|
Právě je čtv lis 21, 2024 8:10 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Problém s instalací ArchiCad14
Autor |
Zpráva |
marge.s
|
Problém s instalací ArchiCad14
Dobrý den, mám problém s instalací Archicadu, na stránkách jsem se zaregistrovala, vyplnila dotazník, bylo mi zasláno sériové číslo, archicad jsem si stáhla do pc a nainstalovala, k němu se jako doplněk nainstaloval ještě QuickTime, ale když chci archicad spustit píše toto:
Problém: QuickTime je zastaralý nebo chybí.
ArchiCAD vyžaduje QuickTime 7.0 nebo novější, kompresor a dekompresor obrázků a GSQtCom. Ujistěte se, že jste nainstaloval QuickTime s volbou "Doporučeno" a nikoli s volbou Minimální. Odinstalujte QT, a poté jej znovu nainstalujte s doporučenou volbou. Musíte spustit GSQtcom.exe, aby se zaregistroval.
a to i přes to že se mi QuickTime aktualizoval na verzi 7.6.8.
Chtěla bych Vás požádat o radu,
Děkuju
|
ned lis 07, 2010 4:50 pm |
|
|
Pavel Švanda
Moderátor
|
Re: Problém s instalací ArchiCad14
Nemáte náhodou 64bitový operační systém? Pokud ano, zkuste následující kroky:
1) jestli se QuickTime neupdatoval nebo nenainstaloval automaticky z instalacniho DVD,pokuste se jej nainstalovat rucne z instalacniho DVD 2) vymazte slozku Program Files (x86)/Common Files/Graphisoft Shared 3) na instalacnim DVD jdete do slozky SUPPORT a spustte soubor GSQtComInstaller.exe 4) jestli stale ArchiCAD nejde spustit, jdete do slozky SUPPORT na instalacnim DVD a spustte soubor vcredist_x64.exe
Vetsinou pomohou kroky 2 a 3
Pokud nemáte přístup k nějakému instalačnímu DVD, pokusím se výše uvedené soubory umístit někam na web.
_________________ Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64
|
pon lis 08, 2010 10:26 am |
|
|
stepan14
|
řeším stejný problém, ale např. složku "Graphisoft Shared" vůbec v program files\command files nemám, takže jí nemůžu smazat, a vámi uvedený soubor "GSQtComInstaller.exe" nemůžu nikde sehnat (mám pouze studenský instalační soubor), bylo by možné GSQtComInstaller.exe umístit někam na web? děkuji
|
čtv lis 18, 2010 12:35 pm |
|
|
tomikK
|
díky pavle, měl jsem podobný problém
_________________ Servis pc - oprava počítačů, tandemový seskok - zábava pro každého
|
pon pro 13, 2010 6:36 pm |
|
|
Pavel Švanda
Moderátor
|
stepan14 píše: řeším stejný problém, ale např. složku "Graphisoft Shared" vůbec v program files\command files nemám, takže jí nemůžu smazat, a vámi uvedený soubor "GSQtComInstaller.exe" nemůžu nikde sehnat (mám pouze studenský instalační soubor), bylo by možné GSQtComInstaller.exe umístit někam na web? děkuji Instalační soubory jsou na http://servis.cegra.cz/index.php?page=supportJen tuším ,že jsou pro AC13, neměl jsem možnost ověřit kompatibilitu s AC14
_________________ Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64
|
úte pro 14, 2010 3:58 pm |
|
|
Jakub Mizera
|
Mám stejný problém, stejné chybové hlášení, stále se však nedaří mi AC rozběhnout i po zdejší přeinstalaci. V jakém programu mám spustit GSQtCom, aby se zaregistroval?
|
úte pro 21, 2010 12:31 am |
|
|
PetrHrab
|
Mně se podařilo úspěšně nainstalovat, ale v menu a na všech panelech mám rozhozenou češtinu, nevíte někdo co s tím?
_________________ Poslouchám: Buty - Práce není, není práce... Slevové kupóny a kódy
|
úte lis 06, 2012 12:17 pm |
|
|
gabik07
|
Podobný problém - pomohlo vytvoření nového profilu, tedy uživatelského účtu ve WIN 7, ve kterém jsem CAD pustil ....
|
pát črc 19, 2013 1:56 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|