Právě je úte lis 20, 2018 10:46 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Kam vložit licenční klíč??? 
Autor Zpráva

Registrován: pát úno 13, 2009 8:29 pm
Příspěvky: 1
Příspěvek Kam vložit licenční klíč???
Zdarec. Stáhl jsem si Archicad 12 a nainstaloval, jenomže se mě to nikde nezeptalo na licenční klíč a když chci Archicad zapnout tak mě to napíše že program nenašel licenční klíč a můžu spustit jenom demo verzi. Měl bych mít licenci na 30 dní tu studentskou.


pát úno 13, 2009 8:33 pm
Profil

Registrován: pát pro 26, 2008 7:33 pm
Příspěvky: 14
Příspěvek Re: Kam vložit licenční klíč???
To se tě zeptá na začátku při samotný instalaci...máš na výběr mezi komerční, studentskou a demo verzí...ja bych odinstaloval a znovu nainstaloval..a tentokrát bych si to pozorne cetl


pát úno 13, 2009 8:53 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz