|
|
|
|
Právě je pon lis 25, 2024 4:26 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Nolino
|
Žadost o pomoc
Zdravím, jsem student a při pokusu instalovat studenskou verzi Archicadu 11 zapujčenou ze školy sem narazil na problem se seriovým číslem, číslo napsané na obalu od DVD nefunguje a tlačítko ktere mě odkazuje klepnutím sem provedete registraci seriového čisla mi tež nereaguje.
|
pát říj 24, 2008 8:21 pm |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
Re: Žadost o pomoc
cislo funguje jen se spravne napsanym jmenem uzivatele jinak ne . Jinak klasika neplest O a nula 6 a G a a podobne.
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
ned říj 26, 2008 8:08 am |
|
|
mcdeamon
Registrován: stř zář 10, 2008 6:13 pm Příspěvky: 10 Bydliště: protivín
|
já bejt tebou tak se normálně zaregistruju na eduregistration.graphisoft.com a stáhnu si celej archiCAD od tamtat. Pošlou ti k tomu cd key, a máš to na svý jméno. Podud se nepletu, tak instalace AC 11 má neco kolem 300 MB, což si myslim že se dá stáhnout za chvíli.
|
ned říj 26, 2008 7:10 pm |
|
|
Nolino
|
Problém vyřešen, diky za pomoc
|
stř říj 29, 2008 1:04 pm |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
Nolino píše: Problém vyřešen, diky za pomoc To ostatnim hodne pomuze aby neudelaly stejnou chybu jako ty nebo se poučily z řešení problemu
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
čtv říj 30, 2008 11:29 am |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|