Právě je úte lis 20, 2018 10:17 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Spuštění Archicadu 11 CZ EDU na MacOS X Leopard 
Autor Zpráva

Registrován: stř čer 07, 2006 7:32 am
Příspěvky: 39
Příspěvek Spuštění Archicadu 11 CZ EDU na MacOS X Leopard
Zdravím,
mám dotaz ohledně spuštění AC11 CZ EDU na macOS X Leopard. Instalace proběhne v pořádku, při spuštění mi to ale hodí chybovou hlášku o nějaké interaktivní tabulce a jejím nenalezení v doplňcích. Zkoušel jsem nainstalovat INT verzi a ta se spustí v pořádku. Zkoušel jsem i překopírovat vše v doplňcích z INT do CZ ale pochopitelně to nefuguje.
Setkal se s tím někdo??
Poradí mi někdo??

Velmi děkuji

_________________
AC15


pát říj 03, 2008 6:24 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: Spuštění Archicadu 11 CZ EDU na MacOS X Leopard
Dobrý den
Tento problém se objevuje ve chvíli, kdy máte český archicad nainstalovaný na jiném než českém operačním systému a nemáte správně nastavené jazykové nastavení. Kde je toto nastavení na MacOs mohu zjistit až příští týden v Cegře. Zatím probádejte nastavení operačního systému.
Pro ostatní uživatele, kteří používají Windows je to v ovládacích panelech/místní jazyková nastavení. Ve všech kartách dialogu musí být zvolena čeština.

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


pát říj 03, 2008 7:49 pm
Profil

Registrován: stř čer 07, 2006 7:32 am
Příspěvky: 39
Příspěvek Re: Spuštění Archicadu 11 CZ EDU na MacOS X Leopard
děkuji za odpověď, prohledám, případně budu čekat na Vaši radu. :-)
--------
edit:
Ještě jednou bych Vám chtěl poděkovat za radu, nastavil jsem jazyk systému na češtinu i když mám systém anglický a rázem to funguje. Velmi děkuji! :wink:

_________________
AC15


pát říj 03, 2008 7:57 pm
Profil

Registrován: úte led 17, 2012 12:03 pm
Příspěvky: 2
Bydliště: Россия
Příspěvek Spusteni Archicadu 11 CZ EDU na MacOS X Leopard
mam dotaz. Chtel bych se zeptat, jestli je mozne nejaky konkretni GRAFICKY program spustit jako spravce a to primo graficky a ne tak, ze jdu do Terminalu, kde se jako SU prihlasim a pak jej spustim. Jedna se mi tedy o spusteni aplikace v grafice, s tim, ze se me pri spusteni zepta na heslo a pak v ni pracuji jako spravce. Diky za pripadnou pomoc. Vasek.
Zde na této stránce zázemím s penězi a mince pro Photoshop


ned úno 12, 2012 2:40 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz