Právě je úte lis 20, 2018 10:44 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1 
Autor Zpráva

Registrován: úte zář 16, 2008 11:26 pm
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
ten soubor odstranit nesel je to zdrejme typem pc a softu.ve skole byla spoluzacka ktra mela uplne stejne pocitac a dalo to same...vyresil sem to tak ze sem si nainstaloval Microsoft virtual pc a nainstaloval XP je to normalni emulace a bezi to v tom v pohode tak zatim nemam problem dekuju moc za pomoc a pokud to nak zprovoznim normalne tak se ozvu


sob říj 04, 2008 10:32 pm
Profil

Registrován: čtv říj 09, 2008 2:00 pm
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
čau mám uplně stejný promlém se studentskou EDU verzí AC 12 a co je zajímavé tak uplně stejný notebook ......jestli někdo na něco přišel prosím at to sem napíše dost by mi to pomohlo.....archiCAC ve kterém nemůžu nic uložit je mi k ničemu


čtv říj 09, 2008 2:03 pm
Profil

Registrován: stř zář 10, 2008 6:13 pm
Příspěvky: 10
Bydliště: protivín
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
je to určitě ACERAMA!!!ve třídě máme 3 lidi a ACEREM, a ani jednomu to nejde!!! :( prostě sem zjistil, že acery jsou pěkně na h.o.v.n.o.


čtv říj 09, 2008 7:57 pm
Profil

Registrován: čtv říj 09, 2008 2:00 pm
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
Bohužel to taky zjistuju !!!!! jenež to nebude počítačem to bude tema softama co do toho cpou jen vědet kterej to dělá tak letí.....kdyby jste nkdo přišel na to čím to je tak napište já to hnedka odintim


čtv říj 09, 2008 8:21 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
myslim ze barimu sem koukal do vypisu od padu a vypada to na jejaky soft jmeno uz si nepamatuju ale bary rikal ze na otisk prstu . Proste je to nejaky zabezpecovaci soft kompu , Podobny pripad byl kdysi s dellem ale tam se jenalo o jiny soft ale take byl predinstalovan.

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


pát říj 10, 2008 8:10 am
Profil

Registrován: čtv říj 09, 2008 2:00 pm
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
To s těma otiskama už sem také slyšel, ptal jsem se našeho učitele na počítače a on mi řekl že to dělá soft pro otisky prstů jenže jsem nepřišli na to co s tím jen už asi výme že to dělá program od Aceru an otisky prstzů ....jestli někdo víte co s tím tak to sem pls napište


pát říj 10, 2008 10:46 pm
Profil

Registrován: úte zář 16, 2008 11:26 pm
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
hoj lidi jo je to tim softem co do toho cpou podle me to neni vistama ale tema predinstalovanejma programkama viz snimac otisku prstu PSD disk atd...ja sem to vyresil nainstalovanim XP do vist a pak to jde ale je to taky dost blbi ptz to zere hrozny ramky...a ty predinstalovany ovladace podle me nejdou odstranit ptz by hodne veci nefungovalo...


sob říj 11, 2008 3:44 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
zkuste to tedy zformulovat cegre at to posle vyrobci ten by mel rici reseni protoze kdyby byl program archicad korktni tak to bude fungovat jako vse ostatni :)) tezko rict co je spatne kdyz oboji funguje jen ne spolu.

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


sob říj 11, 2008 8:35 pm
Profil

Registrován: pát říj 17, 2008 3:29 pm
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
Dobry den, prave jsem resil a snad vyresil tento problem na jednom Aceru, je treba odinstalovat eData Encryption. Po restartu mi ukladani fungovalo normalne.


pát říj 17, 2008 3:35 pm
Profil

Registrován: stř zář 10, 2008 6:13 pm
Příspěvky: 10
Bydliště: protivín
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
ty kráááávo!!!!!už mi to jde!!!si fakt největší mástr na světě!!!dík mooooc!!!!všichní si z ACERU odinstalujte edataSECURITY!!!!a běží to krásně!!!!


pát říj 24, 2008 1:37 pm
Profil

Registrován: pon črc 19, 2010 9:28 pm
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
kucíííí, vy ste fakt machři!!! Tolik chytrejch hlav si lámalo hlavy, až si je zlámalo... a vy ste na to přišli. Ten krám je v tahu a šlape to jak hodinky. Díkec moc :D


úte črc 20, 2010 10:54 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Karel Gott a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz