Právě je úte lis 20, 2018 10:05 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1 
Autor Zpráva

Registrován: úte zář 16, 2008 11:26 pm
Příspěvky: 10
Příspěvek Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
Mam problém, při jakémkoliv uložení archicadu to spadne.mam arch 11 a operacni system win VISTA SP 1 nevim co delat psal sem do podpory a nic ID problemu je: 2008-09-17-16-55-55-9431 ale pochybuju ze vam to neco rekne.pokud by nekdo vedel byl bych vdecen dyk moc


stř zář 17, 2008 5:00 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
Dobrý den
Můžete prosím uvést své jméno nebo se opětovně spojit s technickou podporou?
Žádný takový e-mail jsme neobdrželi.
Zašlete tedy váš problém s bug reportem na hotline@cegra.cz
Pokud se vám bug report automaticky negeneruje a nevíte jak ho uměle vyvolat, zašleme vám návod...

Jinak jak je také uvedeno v podobném dotazu zde na fóru, podívejte se zdali máte aktualizaci 1210.

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


čtv zář 18, 2008 11:01 am
Profil

Registrován: úte zář 16, 2008 11:26 pm
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
Pavel Švanda píše:
Dobrý den
Můžete prosím uvést své jméno nebo se opětovně spojit s technickou podporou?
Žádný takový e-mail jsme neobdrželi.
Zašlete tedy váš problém s bug reportem na hotline@cegra.cz
Pokud se vám bug report automaticky negeneruje a nevíte jak ho uměle vyvolat, zašleme vám návod...

Jinak jak je také uvedeno v podobném dotazu zde na fóru, podívejte se zdali máte aktualizaci 1210.


poslal jsem jméno a neco podrobnějšího na tu adresu co jste napsal...snad se stím bude dát něco dělat.


ned zář 21, 2008 9:51 pm
Profil

Registrován: stř zář 10, 2008 6:13 pm
Příspěvky: 10
Bydliště: protivín
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
už jste to vyřešil?mě to dělá to samí,tak sem zatim vymyslel prozatimní řešeni. Na jiném počítači sem si uložil prázný AC soubor a na flash disku sem si ho zkopíroval na svuj PC. Do oho souboru de pak vše ukládat a běží vše v pohodě, ale jak říkam,je to řešení dosavadní...


pon zář 22, 2008 5:03 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
Zatím čekáme na Bug Report....

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


pon zář 22, 2008 8:15 pm
Profil

Registrován: úte zář 16, 2008 11:26 pm
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
Bug report jsem se snažil odeslat podle návodu ale jakmile dám odeslat později a mělo by se oběvit okénko uloýit jako tak naběhne stejný problém jako s cadem a celé to spadne tak si nevím rady jak to udělat...prosím o radu


Naposledy upravil barry dne úte zář 23, 2008 11:07 pm, celkově upraveno 2

úte zář 23, 2008 10:44 pm
Profil

Registrován: úte zář 16, 2008 11:26 pm
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
Taky jsem nasel docasnou moznost pokud zmenim slozku do ktere se to uklada tak to jde jednou ulozit.a do nej to prozatim jde ale vyckrat uz se to nepovede...pokud by ste na neco prisel tak bych byl vdecnej


úte zář 23, 2008 10:46 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 29, 2005 11:47 pm
Příspěvky: 487
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
Jo, mě na Vistách taky nešel bug report u AC11 odeslat. Nejlepší rada je asi rychle se AC 11 zbavit a dělat buď na AC10 nebo AC12. S 11 se člověk víc času vzteká, než pracuje.

_________________
AC 17


úte zář 23, 2008 11:35 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
Zkuste tedy řešit problém tím, že si nainstalujete AC12. Už je ke stažení i pro studenty...A pokud máte studentský klíč pro AC11 EDU zaregistrovaný loni touto dobou, stejně už vám brzy vyprší. AC12 nijak nemění filozofii práce AC, tím pádem ho můžete bez problémů používat se znalostmi AC11.

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


stř zář 24, 2008 8:58 am
Profil

Registrován: úte zář 16, 2008 11:26 pm
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
Dobý den tak jsem nainstaoval AC12 a děla to naprosto to samé už opravdu nevím co dál...


stř zář 24, 2008 11:08 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 29, 2005 11:47 pm
Příspěvky: 487
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
Tak to netuším..mě se u AC11 na vistách občas stalo že zatuhnuů z ničeho nic, ale po posledním updatu to bylo bez problémů. A AC12 šlape na českých i anglických vistách bez nejmenších problémů. Měl by jít aspoň odeslat ten bugreport.

_________________
AC 17


čtv zář 25, 2008 6:18 am
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
Problemy ktere popisujete se obcas objevuji u kreknutych verzich programu ktere na XP predtim bezproblemove chodily.

Mate legalni tedy studenstkou verzi
mate aspon trosku korektni tedy aktualni operacni system a jaky presne vesky anglicky multi jako verzi vist 32 64 typ pripadne zakladni udaje o pocitaci pamet grafika procesor

pokud to spadne tak ?? jak bez niceho
nebo zmrzne pocitac ¨
do bug reportu
proste neco co muze pomoci k identifikaci chyby

Moznosti je spousta jen staci chtit a obratit se na cegru ta by mela byt z bud bug reportu nebo dalsich souboru v Archicadu zjistit příčinu pokud ostatni veci sou korektní

Z toho co sem si doted precet vim jen ze u vas doma mate visty a neteče vám voda :))))))))

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


čtv zář 25, 2008 9:41 am
Profil

Registrován: úte zář 16, 2008 11:26 pm
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
Ano mam Legalni verze ode dve 11 i 12 stahoval sem to primo z graphisoftu registroval se pod studentem a prisel me klasicky licencni klic na rok.Mam jen 32 bytovi operacni sys Vista home premium.Je to ACER Aspire 6920.4 giga ram, grafika GeForce 9500m GS 512, nesdilena procesor 2 jadro intel T5750 2GHz.spadne to pri pokus o ulozeni do bug reportu.nezamrzne nic jen ho to z chodi a obevi se bug report..kdyz dam odeslad ihned tak se nic nestane napise me to ze se odeslalo ale odpoved me neprisla zkousel se to uz mnohokrat.Kdyz to udelam podle navodu co me prisel stim ze bug report mam ulozit a pak odeslat tak pri klinuti ulozeni to udela to same co s cadem proste to spadne a nic se stim nestane.diky tomu ho nemuzu ani odeslat.notebok je novej tak by nemala bejt chyba v sys uz sem to kousel i preinstalovat a nic.nevim co stim myslel sem ze to cad 12 vyresi ale dela to to same.vim ze by ten bug report dost pomohl ale nejde to odeslat...mam jen ID chyby a to je asi bez toho bug reportu nanic.


ned zář 28, 2008 4:06 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
konecne vystizna odpoved
kdysi sem zazil ze byl problem u jedne verze primo s konkretnim notebokem byl to dell (ci to byla chyba zda delu ne graphisoftu se neví) ta dy to vypada take podivne . Bug report se udela ale pri odeslat později aby jste to mohl ulozit a poslat to spadne. Skuste ten bug report spustit ručně zda take spadne pri odeslat pozdeji a uložit ????

nekde na ceste C:\Documents and Settings\(vas profil)\Graphisoft by mohl byt soubor s koncovkou RPT na ten sem hodte nekam odkaz at si ho mohu stahnout. Cegře poslete i typ noteboku at se podiva do celosvetove databaze zda nekdo jiz podobny problem neresi a jak. Teoreticky to muze delat nejaka knihovna. (dll)

visty a giga ram je dost malo. Zkouste nový a nulovat a ulozit nic v projektu netvořte.

u toho DELLu byl tenkrat probem s nejakym predinstalovanym software (EMBASY) po odinstalaci se problem vyresil tohle vypada na novej ale podobnej problem.

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


pon zář 29, 2008 8:28 am
Profil

Registrován: úte zář 16, 2008 11:26 pm
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Archicad 11 při ukládání padá mam visty SP1
zkousel sem to rucne a udela to same proste pri ulozeni spadne nenaskoci tabulka nic.ne giga ram ale ctiri giga ramky coz si myslim je dost.ten soubor jsem nasel ale kdyz ho chci vlozit tak pripona rpt neni povolena jestli vam to nevadi tak ho poslu na vas mail.nevim jak poslat neco ty cegre to jde nak jinak nez pres bug report?dekuju za pomoc me to drzi nahore mam delat maturitni projekt a ono to nejde ulozit.bylo tady par lidi co melo uplne stejnej problem kdyz sem dal vyhledat o vistach ale zatim taky nemaji reseni bude to zdrejmne neco s predinsatlovanym softem co davaj k pc jinak nevim...


pon zář 29, 2008 11:16 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz