Právě je ned zář 23, 2018 9:49 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Chyba při ukládání z výkresovky do PDF 
Autor Zpráva

Registrován: ned úno 23, 2014 10:45 pm
Příspěvky: 2
Příspěvek Chyba při ukládání z výkresovky do PDF
Zdravim, nemá někdo zkušenost s tím, že by udělal obyčejný výkres, který je jen čárový, vložil ho do výkresovky a když to z ní ukládá do PDF, tak se mu to sekne a celý ArchiCAD spadne? Mě to dělá u jednoho výkresu a nevím co s tím.. Když si ukládám cokoliv jiného z tohoto souboru tak to jde, ale u tohohle se mi vytvoří jen SCRATCH a spadne to. Zkoušel jsem jen ten výkres zkopírovat do jiného, nového souboru, ale tam to udělalo to samý. Díky za případnou odpověď


ned úno 23, 2014 10:52 pm
Profil

Registrován: pát led 28, 2011 11:52 am
Příspěvky: 21
Příspěvek Re: Chyba při ukládání z výkresovky do PDF
Zdravim Martine,
vyzkoušejte výkres uložit pomocí virtuální tiskárny. Mohlo by to zabrat.


čtv úno 27, 2014 4:08 pm
Profil

Registrován: ned úno 23, 2014 10:45 pm
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Chyba při ukládání z výkresovky do PDF
Děkuji za radu, ale nakonec jsem to po hledáním našel.. Takže kdyby měl někdo podobný problém, pozor na vlastní šrafy.. něco jsem tam otočil a kvůli tomu to celý takhle padalo...


pát úno 28, 2014 12:00 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Karel Gott a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz