Právě je pon zář 24, 2018 7:15 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Problém se spuštěním AC14 
Autor Zpráva

Registrován: pon led 17, 2011 9:34 pm
Příspěvky: 1
Příspěvek Problém se spuštěním AC14
Přispuětění se zdá všechno v pohodě.... ovšem načte se uvítací tabulka... a píše:ArchiCAD vyžaduje QuickTime 7.0 nebo novější, kompresor a
dekompresor obrázků a GSQtCom.
Ujistěte se, že jste nainstaloval QuickTime s volbou "Doporučeno"
a nikoli s volbou Minimální.
Odinstalujte QT, a poté jej znovu nainstalujte s doporučenou volbou.
Musíte spustit GSQtcom.exe, aby se zaregistroval.
Ovšem quick time sem si stáhl verzi 7.0 a furt to nejde... tak nevím co s tím ... na internetu sem našel abych smazal nějakou složku ... ovšem to sem udělal a nic.... a navíc.... je verze stažená z Myarchicad.com (studentská verze) a nikde není žádný soubor GSQ.exe. tak nevím


pon led 17, 2011 9:40 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 29, 2005 11:47 pm
Příspěvky: 487
Příspěvek Re: Problém se spuštěním AC14
mám po přeinstalování počítače uplně stejný problém. Víte už někdo čím to je?

_________________
AC 17


úte bře 01, 2011 1:52 pm
Profil

Registrován: čtv pro 30, 2010 2:33 am
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Problém se spuštěním AC14
Blblo mi to takhle na prelomu roku a pekne me to nasralo, zrovna kdyz jsem to nejvic potreboval..
V mym pripade pomohlo kdyz jsem aktualizoval verzi Qiucktime-u, po stahnuti a nainstalovani update-u se pustil:-).
Takze si pust QuickTime Player, klikni na help a Update existing software. Mohlo by to pomoct:)


pon bře 14, 2011 8:30 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 29, 2005 11:47 pm
Příspěvky: 487
Příspěvek Re: Problém se spuštěním AC14
Tak update taky nic...ale chce to najít soubor GSQtCom.exe ve složce Programe files/Common Files/graphisoft shared. Na soubor jsem poklepal a najednou pak problém zmizel a archicad funguje:)

_________________
AC 17


pon bře 21, 2011 5:30 pm
Profil

Registrován: úte dub 26, 2011 1:34 pm
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Problém se spuštěním AC14
ahoj, mne to nadalej vypisuje problém :(


úte dub 26, 2011 1:39 pm
Profil

Registrován: úte dub 26, 2011 1:34 pm
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Problém se spuštěním AC14
som na tom podobne, a nejde mi to po hore uvedených postupoch, som zúfalá!, prosím poraďte!


úte dub 26, 2011 10:29 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz