Právě je ned zář 23, 2018 9:47 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Chybí QuickTime? 
Autor Zpráva

Registrován: úte lis 16, 2010 10:27 pm
Příspěvky: 34
Příspěvek Chybí QuickTime?
Při spuštění ArchiCad 14 hlásí toto:Problém: QuickTime je buď zastaralý,
špatně nainstalovaný nebo chybí.
ArchiCAD 64 bitová verze vyžaduje QuickTime 7.5.5 nebo novější,
kompresory obrázků, dekompresory a požadovaný GSQtCom.
Ujistěte se, že máte QuickTime nainstalovaný podle "doporučené"
možnosti vybrané při instalaci, namísto možnosti minimální.
Odinstalujte QuickTime, pak ho nainstalujte s volbou "doporučené".
Pro jeho registraci také musíte spustit GSQtcom.exe.

Quicktime mám nejnovější verzi. Už jsem zde s tímto problémem byl. Dostalo se mi i odpovědi:

"Nemáte náhodou 64bitový operační systém? Pokud ano, zkuste následující kroky:
1) jestli se QuickTime neupdatoval nebo nenainstaloval automaticky z instalacniho DVD,pokuste se jej nainstalovat rucne z instalacniho DVD
2) vymazte slozku Program Files (x86)/Common Files/Graphisoft Shared
3) na instalacnim DVD jdete do slozky SUPPORT a spustte soubor GSQtComInstaller.exe
4) jestli stale ArchiCAD nejde spustit, jdete do slozky SUPPORT na instalacnim DVD a spustte soubor vcredist_x64.exe
Vetsinou pomohou kroky 2 a 3"


Tak to NEPOMOHLO, co jiného se dá dělat? Prosím pomoc


stř led 12, 2011 6:19 pm
Profil

Registrován: čtv bře 24, 2011 9:23 am
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Chybí QuickTime?
cau mám stejný problém, který se vyskytl po přeinstalování windows. Vyřešil jsi to nějak?


čtv bře 24, 2011 9:25 am
Profil

Registrován: úte lis 16, 2010 10:27 pm
Příspěvky: 34
Příspěvek Re: Chybí QuickTime?
Ne


pát bře 25, 2011 9:01 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 29, 2005 11:47 pm
Příspěvky: 487
Příspěvek Re: Chybí QuickTime?
A místo smazání složky common files jste zkusioi v této složce poklikat na soubor GSQtcom.exe? Mě toto pomohlo u 32bit verze.

_________________
AC 17


pon bře 28, 2011 8:36 am
Profil

Registrován: pon bře 28, 2011 12:20 pm
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Chybí QuickTime?
ahoj, mam naprosto stejny problem...zkusil jsem vsechny vyse uvedene kroky, potom jsem zkousel spustit GSQtCom.exe, ale nic se nedeje...mam Win Vista, 32bit


pon bře 28, 2011 12:24 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 29, 2005 11:47 pm
Příspěvky: 487
Příspěvek Re: Chybí QuickTime?
Tak to tedy fakt netuším:( Na Vistách já jsem problém neměl, až teď na win 7.

_________________
AC 17


pon bře 28, 2011 8:25 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm
Příspěvky: 1016
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Chybí QuickTime?
Mě bohužel nic z toho co píšete, na Win7 32bit nepomohlo : ((( Takže momentálně AC14 nespustím : (

_________________


AC 5 ...... 19


stř kvě 11, 2011 3:39 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz