Právě je sob lis 17, 2018 7:26 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
AC14 ve Win7 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 15, 2005 1:40 pm
Příspěvky: 167
Příspěvek AC14 ve Win7
Ahoj
neví někdo proč se AC14 ve WIn7(32) chová jinak než AC13? konkrétně mi jde o to: když připnu AC14 na lištu(snadné spuštění) tak při pokliku pravým tl. se v kontext menu nezobrazuje nabídka s posledními otevřenými soubory jako u ostatních software, včetně AC13? jde o nějaké nastavení win 7? jaké? AC14 se chová jako ve win xp....

_________________
ArchiCAD_21, ThinkPad T530, Win10(64)


úte říj 05, 2010 5:57 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 15, 2005 1:40 pm
Příspěvky: 167
Příspěvek Re: AC14 ve Win7
musím řešit přes hotline?

_________________
ArchiCAD_21, ThinkPad T530, Win10(64)


stř říj 06, 2010 1:39 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 29, 2005 11:47 pm
Příspěvky: 487
Příspěvek Re: AC14 ve Win7
Mě se nabídka posledně spuštěných souborů zobrazuje.

_________________
AC 17


stř říj 06, 2010 7:13 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 15, 2005 1:40 pm
Příspěvky: 167
Příspěvek Re: AC14 ve Win7
dík za info....budu to řešit s naším technikem IT. Ještě doplňující dotaz, máš 32,nebo 64bit systém?

_________________
ArchiCAD_21, ThinkPad T530, Win10(64)


stř říj 06, 2010 7:43 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 29, 2005 11:47 pm
Příspěvky: 487
Příspěvek Re: AC14 ve Win7
Mam 32bit win 7.

_________________
AC 17


ned říj 17, 2010 1:58 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: AC14 ve Win7
Ještě se podívejte na jaký spouštěcí soubor se zástupce odkazuje. AC14 obsahuje buď Archicad.exe nebo Archicad Starter.exe. Archicad Starter.exe urychluje odezvu při spuštění. Archicad udělá při instalaci zástupce na něj. Pokud jste si udělal zástupce ručně, mohl jste jej odkázat na Archicad.exe. V tom může být rozdíl oproti předchozí verzi nebo mezi uživateli.

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


pon říj 18, 2010 9:27 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 15, 2005 1:40 pm
Příspěvky: 167
Příspěvek Re: AC14 ve Win7
Pavel Švanda píše:
Ještě se podívejte na jaký spouštěcí soubor se zástupce odkazuje. AC14 obsahuje buď Archicad.exe nebo Archicad Starter.exe. Archicad Starter.exe urychluje odezvu při spuštění. Archicad udělá při instalaci zástupce na něj. Pokud jste si udělal zástupce ručně, mohl jste jej odkázat na Archicad.exe. V tom může být rozdíl oproti předchozí verzi nebo mezi uživateli.


to bylo první co jsem zkoušel....tudy cesta nevede. Zatím nikdo neví, náš technik tvrdí, že je to v daném software. Spíše to bude záležitost něčeho, co využívá archicad, aby kontext umožnil...něco co Martyl má ve správné verzi a já asi ne...

_________________
ArchiCAD_21, ThinkPad T530, Win10(64)


pon říj 18, 2010 12:42 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 29, 2005 11:47 pm
Příspěvky: 487
Příspěvek Re: AC14 ve Win7
Jediné co mám u ArchiCADu 14 na liště jiného oproti jiným programům je, že pokud archicad spustím, tak se mi objeví nové ikonky spuštěných archicadů na konci řady připnutých programů. U verze 13 se mi ikonky každé spuštěné aplikace zobrazují na ikonce aplikace.

_________________
AC 17


pon říj 18, 2010 2:45 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 15, 2005 1:40 pm
Příspěvky: 167
Příspěvek Re: AC14 ve Win7
martyl píše:
Jediné co mám u ArchiCADu 14 na liště jiného oproti jiným programům je, že pokud archicad spustím, tak se mi objeví nové ikonky spuštěných archicadů na konci řady připnutých programů. U verze 13 se mi ikonky každé spuštěné aplikace zobrazují na ikonce aplikace.

to myslím dělá právě to, že v liště máte připnutý soubor archicad strater.exe, zkuste připnout přímo archicad.exe....pak by to mělo fungovat jako ostatní programy....

_________________
ArchiCAD_21, ThinkPad T530, Win10(64)


pon říj 18, 2010 3:30 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Karel Gott a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz