Právě je sob lis 17, 2018 7:18 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Maxwell render 
Autor Zpráva

Registrován: úte říj 28, 2008 4:47 pm
Příspěvky: 16
Příspěvek Maxwell render
Dobrý den,
Nainstaloval jsem plugin maxwell render do archicadu 12 společně s maxwell rendr...je to trialová verze.., Při pokusu o spuštění maxwellrendru v archicadu se mi rendr zasekne a píše mi to , že " Method export Error, Maxwell is not installed properly.....přitom nainstalovaný je.....Nevíte v čem by mohl být problém...děkuji


stř pro 24, 2008 6:10 pm
Profil

Registrován: čtv bře 15, 2007 3:01 pm
Příspěvky: 6
Příspěvek Re: Maxwell render
Mám ten samý problém. Nevíte někdo jak na něj?


ned kvě 17, 2009 6:52 pm
Profil

Registrován: čtv čer 21, 2007 8:48 pm
Příspěvky: 258
Příspěvek Re: Maxwell render
mohl by mi niekto z vas poslat ten plugin na AC12 ..nevim preco ale nejde stiahnut z ich stranky..dikes
michal.kosecky@gmail.com

_________________
lo


pát kvě 22, 2009 11:32 am
Profil

Registrován: ned zář 30, 2007 12:14 am
Příspěvky: 42
Příspěvek Re: Maxwell render
Nepoužívám Maxwell render, ale když jsem se o něj zajímal, narazil jsem na tuto zmínku:
Omezení demoverze Maxwell Renderu 1.7
vodoznak uprostřed obrázku
rozlišení je omezeno na velikost 800×600 bodů
render viewport v MaxwellStudiu nezobrazuje náhled renderu
síťový render nelze použít

Demoverze nerenderuje přímo z Maxwell Studia. Pro provedení renderu je potřeba vyexportovat MXS soubor z pluginu, a ručně přes aplikaci mxcl spustit renderovací proces.

Myslím, že problém bude někde tady. Ale na druhou stranu plná verze (pro studenty) je za cca 4500, což není nejhorší.

Doplněk v demoverzi pro Archicad stáhnete zde: http://www.maxwellrender.cz/demoverze-ke-stazeni


pon kvě 25, 2009 11:18 pm
Profil

Registrován: čtv čer 21, 2007 8:48 pm
Příspěvky: 258
Příspěvek Re: Maxwell render
a link na nejake zakladne tutorialiky by nebol?? render vyzera neporovnatelne s artlantisom a vyhodou je generovanie do psd a to je asi najvacsia vyhoda...lenze neviem v tom ani prd spravit tak by mi fakt pomohli tie tutorialy..dikes

_________________
lo


úte kvě 26, 2009 12:02 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Maxwell render
maugggly píše:
a link na nejake zakladne tutorialiky by nebol?? render vyzera neporovnatelne s artlantisom a vyhodou je generovanie do psd a to je asi najvacsia vyhoda...lenze neviem v tom ani prd spravit tak by mi fakt pomohli tie tutorialy..dikes


jo je to neporovnatelne jako mnozstvi prace a casu vedouciho k vysledku. Zatimco s artlantisem mate do hodiny slusny vysledek s maxwelem to za hodinu ani nenastavite a pak na slusnej obrazek tak 6-12 hodin vypoctu.
Kvalita renderu velmi zalezi na kvalite modelu a tu stejne v archicadu moc neresite (podrobnosti detaily - oble hrany atd)
zkuste artlantis nejvyhodnejsi poměr mnozstvi prace vzhedem k vysledku :)

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


úte kvě 26, 2009 1:50 pm
Profil

Registrován: úte led 31, 2012 4:41 am
Příspěvky: 1
Příspěvek Maxwell render
V pixel shaderu je jedina instrukce, ktera vrati konstantni barvu, ale pri vetsim rozliseni je vysledek vzdycky 0,5 zapsane pri Clearu
netusi nekdo v cem by mohl byt problem? Nebo aspon kde hledat?
Diky


pon úno 06, 2012 5:33 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz