|
|
|
|
Právě je čtv lis 21, 2024 3:12 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
chlebik
|
Nastaveni notebooku
Dobry den,
muj problem zni, koupil jsem si novy note, ale navzdory cene a vybaveni se mi zda prace s archicadem dost pomala. Jedna se o DELL precision M65, T7200 2.0 GHz, 2GB RAM, nVidia Quadra FX 350M 256 MB (512 MB hypermemory?), 15,4" 1920x1200.
Da se note nejak nastavit aby to ovlivnilo rychlost prace, rychlejsi rendr plynulejsi prace v 3D okne atd. Jedna se o A11.
Predem dekuji za odpoved
|
pát říj 26, 2007 9:45 am |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
myslim ze nejlip to nastaviš stylem používání archicadu vzhledme k pozadavkum .
Vzhledem k vykonu toho neni moc co pokazit nastavenim.
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
pát říj 26, 2007 12:22 pm |
|
|
solyanka
|
Nastaveni notebooku
ZdravГm, pro zГskГЎnГ klГДЌovГЅch slov z interГho vyhledГЎvГЎnГ, jsem si v GA tuto moЕѕnost nastavil. A dokonce to i funguje. MГЎm ale web i s ruskou mutacГ a to je uЕѕ zГЎdrhel. MГsto azbuky mi to hГЎzГ znaky napЕ™. "Поджарка". DГЎ se nД›kde nastavit, aby mi to bralo azbuku mГsto tД›ch znakЕЇ?
DД›kuji za odpovД›ДЏ
|
pon úno 06, 2012 5:29 am |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|