Právě je pon čer 18, 2018 6:00 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Nastaveni notebooku 
Autor Zpráva

Registrován: pát říj 26, 2007 9:34 am
Příspěvky: 1
Příspěvek Nastaveni notebooku
Dobry den,
muj problem zni, koupil jsem si novy note, ale navzdory cene a vybaveni se mi zda prace s archicadem dost pomala. Jedna se o DELL precision M65, T7200 2.0 GHz, 2GB RAM, nVidia Quadra FX 350M 256 MB (512 MB hypermemory?), 15,4" 1920x1200.
Da se note nejak nastavit aby to ovlivnilo rychlost prace, rychlejsi rendr plynulejsi prace v 3D okne atd. Jedna se o A11.
Predem dekuji za odpoved


pát říj 26, 2007 9:45 am
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek 
myslim ze nejlip to nastaviš stylem používání archicadu vzhledme k pozadavkum .
Vzhledem k vykonu toho neni moc co pokazit nastavenim.

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


pát říj 26, 2007 12:22 pm
Profil

Registrován: úte led 31, 2012 4:46 am
Příspěvky: 1
Příspěvek Nastaveni notebooku
ZdravГ­m,
pro získání klíčových slov z interího vyhledávání, jsem si v GA tuto možnost nastavil. A dokonce to i funguje. Mám ale web i s ruskou mutací a to je už zádrhel. Místo azbuky mi to hází znaky např. "Поджарка". Dá se někde nastavit, aby mi to bralo azbuku místo těch znaků?

DД›kuji za odpovД›ДЏ


pon úno 06, 2012 5:29 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz