Právě je ned srp 19, 2018 4:38 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Archicad mi náhle začal sekať :( 
Autor Zpráva

Registrován: úte črc 01, 2014 3:54 pm
Příspěvky: 3
Příspěvek Archicad mi náhle začal sekať :(
Zdravím všetkých . Mám na vás malú žiadosť o pomoc. Mám PC z HW od AMD. Je to dosť silný PC a makajú na ňom všetky grafické programy ako 3Ds alebo blender úplne bezproblémov. Mám archicad 14 a ten tiež fungoval krásne hladko a plynule 4 mesiace. Potom z ničoho nič začal trhať obraz a pomaly reagovať aj v prázdnom projekte. Nepomohol ani reinstall. Záťaž cpu je max na 13% a všetko okolo ide hladko. Mám aktualizované drivere aj quicktime. A môj syn ma zopár hier zo steam a nejaké freetoplay.

Mohlo to spôsobiť to aktualizovanie ovládačov alebo nejaká hra. Nemohol som niečo aktivovať v nastaveniach archicadu ?
Ďakujem za ochotu.

Pre istotu aj HW: FX6300, Radeon R9 270X, 8Gb 1600mhz, Win 8.1, 1Tb 7200rpm, EVO R2.0 M5A99X


úte črc 01, 2014 4:20 pm
Profil

Registrován: úte pro 25, 2012 5:18 am
Příspěvky: 40
Příspěvek Re: Archicad mi náhle začal sekať :(
Dobrý den,
je možné že by to mohla způsobovat nějaká aktualizace. Bylo by vhodné zkusit dohledat jaké věci byli instalovány v tu dobu co se to zhoršilo. Dále zkusit zda máte u AC nejnověší hotfix. V nejhoršim případě kdyby nešlo pracovat v AC tak reinstalace Win.
S pozdravem
Jan Červenka


stř črc 02, 2014 2:00 pm
Profil

Registrován: úte črc 01, 2014 3:54 pm
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Archicad mi náhle začal sekať :(
Ďakujem :wink:
Skúsim teda obnovu systému. Ale ešte pred tým ako zistím či mám ten hotfix. Je tam nejaká možnosť aktualizácie??


stř črc 02, 2014 4:01 pm
Profil

Registrován: úte črc 01, 2014 3:54 pm
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Archicad mi náhle začal sekať :(
Nainštaloval som najnovší hotfix. Archi sa začal spúšťať rýchlejšie aj menej seká. Vypol som aj HW akceleráciu v 2D. Ale bohužial asi budem musieť dať obnovu systému. Myslým že to bude ovládač CPU, lebo ak by to bola grafika sekanie by prestalo.


stř črc 02, 2014 6:09 pm
Profil

Registrován: úte pro 25, 2012 5:18 am
Příspěvky: 40
Příspěvek Re: Archicad mi náhle začal sekať :(
Dobrý den,
ještě můžete zkusit nainstalovat nejnovější ovladač ke grafické kartě.


pát črc 04, 2014 10:27 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz