Právě je pon říj 15, 2018 11:09 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Import fontu 
Autor Zpráva

Registrován: stř lis 19, 2008 12:01 am
Příspěvky: 56
Příspěvek Import fontu
Zdravím,

mohl by mi někdo poradit, jak importovat nový font do archicadu?

Dík moc


čtv úno 06, 2014 9:20 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 15, 2005 1:40 pm
Příspěvky: 167
Příspěvek Re: Import fontu
archicad přebírá systémové fonty. Tzn font je třeba nainstalovat do operačního systému. Ve win je to většinou kliknutí pravým tlačítkem myši na příslušný font a povel instalovat

_________________
ArchiCAD_21, ThinkPad T530, Win10(64)


čtv úno 06, 2014 4:37 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz