Právě je úte čer 19, 2018 2:37 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Sekání archicadu 
Autor Zpráva

Registrován: ned zář 29, 2013 9:26 pm
Příspěvky: 2
Příspěvek Sekání archicadu
Zdravím,mám menší problém.Koupil jsem si nový notebook od msi (konkrétně GE60 2oe) a když na něm spustím archicad tak se mi pracovní prostředí začne strašně sekat.Je to dost otravné někdy musím po kliknutí počkat i několik sekund než počítač zareaguje.Zkoušel sem verzi 15 a 17 a na obou verzích problém setrvává.Výkonem notebooku to určitě nebude spíš nějakým nastavením v archicadu.

Děkuji předem za odpověd.


ned zář 29, 2013 9:34 pm
Profil

Registrován: pon pro 03, 2012 5:53 pm
Příspěvky: 59
Příspěvek Re: Sekání archicadu
Dobrý den,
zkuste si ze stránek výrobce Vaši grafické karty stáhnout a nainstalovat nejnovější verzi ovladačů, zároveň se podívejte, zda nemáte v PC více grafických karet, v tom případě je nutné ručně nastavit tu výkonnější, Archicad to sám nedovede.


pon zář 30, 2013 10:09 am
Profil

Registrován: ned zář 29, 2013 9:26 pm
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Sekání archicadu
Dobrý den,

děkuji za odpověd.Ovladače mám nejnovější a grafická karta bez problému splnuje požadavky.


pon zář 30, 2013 9:21 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz