Právě je pon pro 10, 2018 6:44 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
nejede mi 3d 
Autor Zpráva

Registrován: stř kvě 29, 2013 10:47 am
Příspěvky: 1
Příspěvek nejede mi 3d
Ahoj,
¨mám problém se 3Dčkem. Když jsem si nainstalovala INDESIGN, tak se mi přepsaly všechny projekty s příponou .pln na nějaký indesign 3dplugin, takže jsem ve vlastnostech zpět přepsala projekt na archicad pln, jenže teď když ho otevřu, vůbec se mi nezobrazí 3D, 2D mi jede normálně. Nevíte kde je problém??


stř kvě 29, 2013 10:51 am
Profil

Registrován: stř srp 30, 2006 11:25 am
Příspěvky: 29
Příspěvek Re: nejede mi 3d
To je dost zvláštní. Příčinu neznám, tak asi neřeknu nic nového:

Jako první bych pro jistotu mrknul do Zobrazení -> Volby zobrazení ve 3D -> Nastavení 3D okna, zda je vše standardně nastaveno.
Potom bych asi zkusil jako nejjednodušší řešení přeinstalování ArchiCADu.

_________________
Sony Vaio VPCEB1S1E
>>Windows 7, ArchiCAD 18<<


úte čer 18, 2013 1:43 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz