Právě je sob čer 23, 2018 4:01 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
ArchiCAD 16.0.0 Component přestal pracovat 
Autor Zpráva

Registrován: úte bře 05, 2013 9:22 pm
Příspěvky: 2
Příspěvek ArchiCAD 16.0.0 Component přestal pracovat
Dobrý den,
prosím o pomoc!
Asi před týdnem mi archicad začal hlásit tuto chybu: ArchiCAD 16.0.0 Component přestal pracovat
Objevu je se při spuštění, je možné kliknout na Vyhledat řešení. Archicad poté sice funguje, ale po chvíli naskočí tabulka opět.

Předem moc děkuji za jakou koliv pomoc.


úte bře 05, 2013 9:28 pm
Profil

Registrován: úte pro 04, 2012 8:04 pm
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: ArchiCAD 16.0.0 Component přestal pracovat
Příčinou bývá neaktuální nebo špatně nainstalovaná verze Javy nebo quicktime. Doporučuji oboje odinstalovat a nainstalovat nové ze stránek výrobců (www.java.com, www.quicktime.com).


stř bře 06, 2013 5:58 pm
Profil

Registrován: úte bře 05, 2013 9:22 pm
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: ArchiCAD 16.0.0 Component přestal pracovat
Moc děkuji za radu, fungovala.


stř bře 06, 2013 8:09 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz