Právě je pon čer 18, 2018 1:42 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Odskočený kurzor v AC 14 
Autor Zpráva

Registrován: pon lis 08, 2010 11:44 am
Příspěvky: 3
Příspěvek Odskočený kurzor v AC 14
Problém: Na pracovní ploše mi na klepnutí reaguje bod asi 1 cm vlevo od místa, kde mám momentálně umístěný kurzor. Prostě mi to klikne jinde, než chci. Je to významný problém, mám-li v úmyslu např. pokládat stěny, prodlužovat je (netrefím se tak do toho bodu na konci, za který se tahá), nebo vybírat dveře a okna.
A kdy se to stalo? Po instalaci zatím posledního patche, žádná nastavení jsem před objevením problému neměnila.
Jestli můžete poradit, co s tím, díky!


pát pro 30, 2011 12:36 am
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: Odskočený kurzor v AC 14
Začněte s aktualizací ovladače grafické karty. V nejhorším pak přeinstalovat Archicad a nedávat tam poslední patch.

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


pon led 02, 2012 3:09 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz