Právě je úte srp 14, 2018 11:18 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
AC14 se nespustí 
Autor Zpráva

Registrován: ned úno 06, 2011 9:51 pm
Příspěvky: 3
Příspěvek AC14 se nespustí
Dobrý den,
mám staženou studentskou verzi Archicadu 14 z myarchicad.com, s funkčním uživatelským jménem i heslem.
S instalací není problém, ovšem při spouštění se kolem obrázku, který se při startu AC objevuje udělá černý rámeček
a program dále nereaguje.
Zkoušela jsem jej instalovat a spouštět nejrůznějšími způsoby, ale stále dělá to samé.
Mám Windows 7, 32bit.
Prosím o radu, jak archicad spustit. Děkuji


čtv úno 10, 2011 11:02 pm
Profil

Registrován: ned úno 06, 2011 9:51 pm
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: AC14 se nespustí
Průzkumník Windows hlásí Archicad 14.0.0. Component neodpovídá.


sob úno 12, 2011 10:33 pm
Profil

Registrován: čtv pro 30, 2010 2:33 am
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: AC14 se nespustí
Stalo se mi to samy dneska a byl jsem uz docela bezradnej kdyz nepomohl preinstal a tady nikdo neporadil.
Tak me napadlo zkusit aktualizovat verzi Qiucktime-u, pac ten v archiCADu dokaze udelat peknou paseku a po stahnuti a nainstalovani update-u se pustil:-).
Takze si pust QuickTime Player, klikni na help a Update existing software. Melo by to pomoct :wink:


pon bře 14, 2011 8:28 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz