Právě je pon říj 15, 2018 9:38 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Zasek pri kazde slozitejsi konverzi do 3D 
Autor Zpráva

Registrován: čtv pro 30, 2010 2:33 am
Příspěvky: 4
Příspěvek Zasek pri kazde slozitejsi konverzi do 3D
Termin odevzdani se blizi a ja uz zacinam byt zoufaly, tak se obracim s prosbou o radu na vas:
Na mem notebooku s integrovanou grafickou kartou na zakladni desce Intel a Windows Vista jsem pouzival ArchiCAD (studentskou verzi) uspesne 2roky bez problemu. Pres vanoce jsem byl donucen preinstalovat Windows na 7cky a nainstaloval AC ze stejne instalacky jako predtim na Vistach a te same jako na mem stolnim PC, ktere ma v sobe 7cky taktez. Bohuzel kdykoliv zmacknu v libovolnem projektu konverzi F3, nacitani se dostane do faze 4 ze 13 a tam zamrzne. Jednou se mi podarilo skryt vsechny vrstvy a pokusit se prekonvertovat jenom zdi, po cca pul hodine se objevily, ale cokoliv jsem zmacknul, hned to na dalsich 15minut zamrzlo... Kdyz otevru novy projekt, nakreslim par jednoduchych zdi, prekonvertuji se v pohode a vsechno funguje.
Zkusil jsem:
Zkopirovat cele podlazi do noveho vykresu - sice se po chvili dostalo i na konverzi, ale byla priblizena na pocatek a pri oddaleni a objeveni kousku objektu to opet zamrzlo.
Nahral jsem posledni aktualizaci (update) AC.
Nainstaloval posledni update Quicktime playeru.
Nainstaloval nejnovejsi ovladac grafickeho modulu od Intelu.
Nainstaloval jakejsi accelerator grafiky od Intelu.
Preinstaloval nekolikrat jak AC, tak Quicktime, tak treba i Codecy.
Ani jedna vec nemela nejmensi ucinek na muj problem...
Do preinstalovani Windows se mi pochopitelne nechce...
Diky za nejakej napad, uz fakt nevim co s tim a AC na ntb proste potrebuju...


čtv pro 30, 2010 2:47 am
Profil

Registrován: čtv pro 30, 2010 2:33 am
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Zasek pri kazde slozitejsi konverzi do 3D
Tak protoze se to zasekava i pri cca 6ti jednoduchejch stenach, ktery se vykresli ve 3D, ale pri pokusu o pohyb se to zasekne, tak to tipuju na ten Qiucktime player, kterej jestli jsem to dobre pochopil umoznuje 3Dvykreslovani. Je mozny stahnout neco vic nez nejnovejsi verzi a update Quicktime-u?


sob led 01, 2011 7:03 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz