Právě je úte čer 19, 2018 2:37 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
AC14 se nechce rozběhnout 
Autor Zpráva

Registrován: úte lis 16, 2010 10:27 pm
Příspěvky: 34
Příspěvek AC14 se nechce rozběhnout
Stáhl jsem si AC14 a prodloužil licenci. Při spuštění se otevře okno ArchiCADu a dál se program nerozběhne, nezobrazí se uvítací okno "Vítejte ve studentské verzi", pouze se přesýpají hodiny.
Proč?


čtv pro 02, 2010 5:15 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: AC14 se nechce rozběhnout
Máte 64bit?

zkuste toto: viewtopic.php?f=2&t=2954

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64
Naposledy oživil Jakub Mizera v úte pro 21, 2010 12:32 am

úte pro 21, 2010 12:32 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz