Zčernání Obrazovky při použití Orbitu ve 3D
Dobrý den, mám takový menší problém.
Když použiji ORBIT ve 3D a otočím nějakým objektem, a následně pustím otáčení, tak aby objekt se nehýbal, a zároveň mám stále zaplý Orbit, tak mi zčerná celá obrazovka. Je tam vidět pouze černo. Poté když zmáčku ESC abych vypl orbit, se obrazovka spravý, takže problém mám pouze v tom Orbitu.
Jelikož jsem zvyklí pracovat ve 3D okně výhradně pouze Orbitem, tak je mi to celkem dost nepříjemné a nepohodlné, a to tak, že mě to již vytáčí. Proto se obracím na vás, zda nevíte jak to spravit
Za každou radu budu strašně moc rád
Jinak používám ArchiCAD 11. Co se týče grafiky a všech dalších parametrů počítače, tak ani v tom by neměl být problém, protože ještě před měsíce jsem používal starý Notebook - windows XP, malá grafická karta, celkem dost slabý počítač, ale ArchiCAD mi tam šel v pořádku. Nyní mám notebook novější - Windows 7, grafická karta lepší než na tom starém, žádny parametr není horší.
Dále s tímto stejným problémem se potkal již můj kamarád, který má Windows Wista, ale cca po měsíci používání archiCADu a přehrabání celého jeho nastavení mu tento problém zmizel, jenže do teď neví, jak toho docílil.
Nevíte někdo jak do vyřešit? Děkuji všem za pomoc.