Právě je čtv pro 13, 2018 5:47 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
VYkres z Autocadu do Archicadu 
Autor Zpráva

Registrován: čtv čer 21, 2007 8:48 pm
Příspěvky: 258
Příspěvek VYkres z Autocadu do Archicadu
zdar. da sa nejakou formou dostat vykres spraveny v CADe v layuote do archicadu v pozadovanej mierke? ale tak aby to nebolo formou obrazku ale napr formou externej referencie

_________________
lo


stř úno 29, 2012 2:39 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: stř kvě 04, 2011 7:46 pm
Příspěvky: 73
Příspěvek Re: VYkres z Autocadu do Archicadu
Můžeš nahrát soubor DWG jako externí kresbu (Soubor - Moduly a Xref - vložit externí kresbu) , následně vybrat výchozí jednotky (ve kterých byl výkres zpracován v autocadu) a vložit do výkresu. Potom stačí kresbu označit a rozbít do čar (označit - Úpravy - Změna tvaru - Rozbít do aktuálního zobrazení).
Jinak měřítko je podle toho, jaké měřítko je nastavené ve výkresu v Archicadu a lze ho libovolně měnit.
Touto cestou se nevytvoří autocadovské vrstvy.


stř úno 29, 2012 8:03 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz