|
|
|
|
Právě je čtv lis 21, 2024 2:51 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Juniper
|
3DS
Nazdárek, nainstaloval jsem si do ArchiCadu doplněk pro převod 3ds do Gsm. Když si soubor převedu ukáže se mi pouze v 3D okně. Nevíte někdo, jestli to jde i nějak udělat ať se zobrazuje ve 2D? Dík za rady
|
čtv čer 16, 2011 1:11 pm |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
Re: 3DS
většinou to udělá i 2D pohled do pudorysu. Ja bych ten prvek otevřel a pokud ve 2d scriptu něco bude pak to 2d pohled má jinak tam napiste project2 3,270,2 pokud to ten 2d ma a vy ho nevidite zkuste po vložení prvku dát vsadit na obrazovku možná jste jen špatně zvolil měřítko pro načtení.
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
čtv čer 16, 2011 3:52 pm |
|
|
Juniper
|
Re: 3DS
Díky za radu. A ještě, jestli nemáš nějaké zkušenosti s tím, když si vložím do archicadu objekt v souboru GSM a pak tento soubor v Artlantisu rozdělím a přiřazuji mu textury. A teď by mě zajímalo, jestli to stejné jde udělat i v Cinemě 4D. Dík za případné rady
|
sob čer 18, 2011 10:22 am |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|