Právě je úte říj 16, 2018 6:34 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
3DS 
Autor Zpráva

Registrován: stř říj 14, 2009 6:25 pm
Příspěvky: 15
Příspěvek 3DS
Nazdárek, nainstaloval jsem si do ArchiCadu doplněk pro převod 3ds do Gsm. Když si soubor převedu ukáže se mi pouze v 3D okně. Nevíte někdo, jestli to jde i nějak udělat ať se zobrazuje ve 2D?
Dík za rady


čtv čer 16, 2011 1:11 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: 3DS
většinou to udělá i 2D pohled do pudorysu.
Ja bych ten prvek otevřel a pokud ve 2d scriptu něco bude pak to 2d pohled má jinak tam napiste project2 3,270,2
pokud to ten 2d ma a vy ho nevidite zkuste po vložení prvku dát vsadit na obrazovku možná jste jen špatně zvolil měřítko pro načtení.

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


čtv čer 16, 2011 3:52 pm
Profil

Registrován: stř říj 14, 2009 6:25 pm
Příspěvky: 15
Příspěvek Re: 3DS
Díky za radu. A ještě, jestli nemáš nějaké zkušenosti s tím, když si vložím do archicadu objekt v souboru GSM a pak tento soubor v Artlantisu rozdělím a přiřazuji mu textury. A teď by mě zajímalo, jestli to stejné jde udělat i v Cinemě 4D. Dík za případné rady


sob čer 18, 2011 10:22 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz