Právě je sob říj 20, 2018 6:10 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Export pre profesie 
Autor Zpráva

Registrován: pát úno 27, 2009 1:48 pm
Příspěvky: 37
Příspěvek Export pre profesie
Prosím Vás čítal som tu viacej príspevkov o exporte do dwg(pre profesie pracujúce v autocade).

1,Je možnosť exportu z výkresovej časti viaceých výkresov naraz, alebo musim oklikat každý výkres.
2, Ako vy postupujete v takýchto prípadoch (podelte sa o skúsenosť :) )
3, Akým štýlom dosiahnem konvertovanie čiar hlavne elektrina, plyn... pri exporte do dwg (napr. ked chcem poskytnut profesisitom situacku), aby boli čitatelné aj pre nich. Možno by som to nemal riešiť, že je táto zmena v autocade lahká, ale keby to ide aj v AC, prečo by som to pre nich nespravil :).

Ďakujem Vám za odpovede. AC12


úte úno 22, 2011 9:54 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 25, 2005 9:28 pm
Příspěvky: 272
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: Export pre profesie
Hromadná publikace do DWG, v prekladaci nastavit aby to slo do modeloveho prostredi a ne do layoutů...

_________________
ArchiCAD 9,10 Artlantis R 1.2.6
iMac, OS X 10.6.2
2 Ghz Intel
1,5 RAM, ATY RADEON X1600 256 Mb


stř úno 23, 2011 10:30 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz