Právě je pon říj 15, 2018 1:19 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
tabulka z excelu 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 15, 2005 1:40 pm
Příspěvky: 167
Příspěvek tabulka z excelu
Ahoj
zkoušeli jste transport tabulky z excelu do archicadu přes schránku? opět nějakého maďara napadlo, že je to zbytečné a v AC14 nelze přes schránku nakopírovat celou tabulku jako 2D prvky archicadu. Pouze rich text, nebo obrázek...pokud někdo zjistíte jak na to, dejte vědět

_________________
ArchiCAD_21, ThinkPad T530, Win10(64)


sob říj 16, 2010 8:43 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 29, 2005 11:47 pm
Příspěvky: 487
Příspěvek Re: tabulka z excelu
Taky mi to nejde, ale tato možnost už byla zrušena před několika lety tuším. Při vkládání Třeba po zapalcení dalšího roku SP to bude hlavní funkce AC15 :lol: Zas tu máte ale možnost imrportu tabulky z AC do excelu nebo wordu...to funguje...jen bohužel jsem ještě nezjistil, k čemu mi to je dobré:(

_________________
AC 17


ned říj 17, 2010 12:42 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz