Právě je ned čer 24, 2018 3:49 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
archicad 13 to 12 
Autor Zpráva

Registrován: stř bře 24, 2010 9:20 pm
Příspěvky: 2
Příspěvek archicad 13 to 12
Zdravim, nevedel by prosim nekdo jak prevest project z archicadu 13 do starsiho archicadu 12? Dekuji za jakoukoli pomoc.


stř bře 24, 2010 9:24 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: archicad 13 to 12
Uložit ho lze velmi jednoduše přes uložit jako - soubor ac 12. Bude ale problém, jestli jste použil knihovny AC13... Musíte používat 12kové...

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


čtv bře 25, 2010 1:16 pm
Profil

Registrován: stř bře 24, 2010 9:20 pm
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: archicad 13 to 12
Moc dekuji za radu, mel jsem si toho vsimnout.


čtv bře 25, 2010 2:26 pm
Profil

Registrován: ned led 28, 2007 4:11 pm
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: archicad 13 to 12
Zdravim, mám problém s instalaci AC 13. Vse probíha jak ma do chvile, nez se zacne nacitat samotna instalace, ta probehne cca za sekundu. Padne hlaska o dobre instalaci ale program nainstalovany neni. V pravem dolnim rohu se mi zobrazi okenko ze je neco blokovano, ale bohuzel jsem odklikl, priste nezobrazovat a nevim co presne tomu vadilo.... Diky za veskere rady...


pát zář 24, 2010 3:55 pm
Profil

Registrován: pon čer 19, 2006 9:56 am
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: archicad 13 to 12
to Marf:
Děje se mi to taky a v mém případě za to může Avira antivir personal. Z nějakého důvodu považuje instalátory archicadu a i hotfixů za nějakou havěť. Před instalací kliknu pravým na ikonku Aviry dole v liště a vypnu AntiVir guard (realtimeová ochrana), pak instalace proběhne v pořádku. Po instalaci to zase zapnu. Ale jestli máš jiný antivirák tak to ti přesně neporadím.


pon zář 27, 2010 1:54 pm
Profil

Registrován: ned led 28, 2007 4:11 pm
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: archicad 13 to 12
Mam Avasta, zkusim ho pred instalaci vypnout, diky za radu, snad to pujde...


pon zář 27, 2010 4:39 pm
Profil

Registrován: úte črc 08, 2014 12:43 pm
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: archicad 13 to 12
Nevíte jak postupovat v případě, když chci otevřít 15tkovej projekt ve 12tkove ArchiCadu?


úte črc 08, 2014 12:54 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm
Příspěvky: 1016
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: archicad 13 to 12
Zkuste použít funkci "hledat" na tomto foru, tohle se to omýlá neustále. Obecně Vám povím že to jen tak nejde, tedy ne, pokud nemáte ještě nainstalované další tři předchozí verze archicadu.

_________________


AC 5 ...... 19


stř črc 16, 2014 11:04 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz