|
|
|
|
Právě je čtv lis 21, 2024 6:41 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Import dwg (AutoCad) do ArchiCadu
Autor |
Zpráva |
Nosferatu
|
Import dwg (AutoCad) do ArchiCadu
Dobrý den, mám problém a potřeboval bych ho pomoct vyřešit. Mám ArchiCad 11 (výuková verze) a potřebuju do něj importovat objekty z AutoCadu jak na to? Já objekty uložil do dwg a pak jsem je otevřel v ArchiCadu, otevřít se povedlo (doplňky tam mám) ale neukázaly se mi tam veškeré objekty a hlevně nejsou 3D i když v AutoCadu jsou... předem děkuji za pomoc
|
čtv kvě 08, 2008 1:16 pm |
|
|
xmalda
|
Re: Import dwg (AutoCad) do ArchiCadu
import 3D autocadu do Archicadu beznym zpusobem "otevrit dwg" se vsechny prvky prevedou na 2D. Jediny zpusob jak 3D informace prevest do AC jsou jednine pres import DXF/DWG na knihovni prvek. "soubor/knihovny a objekty/import bloky z dxf dwg Ale nemam s tim dobre zkusenosti.
_________________ AC 11 ...WIN 7 64...Intel Core i5-2550K 3,40Ghz...8 GB RAM...Nvidia GeForce GTX 570
|
čtv kvě 08, 2008 3:58 pm |
|
|
Radek Podliska
|
Re: Import dwg (AutoCad) do ArchiCadu
Dalsi moznosti je jeste v AutoCADu olozit 3D jako 3ds a pomoci stazeneho doplnku ArchiCADu prevedete tento model na gdl neboli .gsm prvek, ale pak uz je to samozrejme pouze gdl prvek, to znamena, ze napr. se stavbou nemuzete pracovat jako v ArchiCADu, ale jako s prvkem.
|
úte kvě 13, 2008 3:14 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|