Právě je sob črc 21, 2018 5:26 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Artlantis 6 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 25, 2005 9:28 pm
Příspěvky: 272
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Artlantis 6
Používáte ho někdo prosím? Co na něj říkáte? Stabilita, práce apod.. Děkuji..

_________________
ArchiCAD 9,10 Artlantis R 1.2.6
iMac, OS X 10.6.2
2 Ghz Intel
1,5 RAM, ATY RADEON X1600 256 Mb


čtv lis 26, 2015 3:07 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 27, 2007 9:15 am
Příspěvky: 249
Bydliště: Plzeň
Příspěvek Re: Artlantis 6
Mám zatím objednáno, vzhledem k tomu že je to po archicadu můj nejpoužívanější nástroj, tak plánuju malou, uživatelskou, amatérskou :) recenzi. Ani jsem tentokrát nezkoušel demoverzi tak uvidím. Celkem se těším

_________________
Archicad 19, Artlantis Studio 6
Co nejvíc věcí ve 3D a co nejmíň dokreslování


pát lis 27, 2015 10:19 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 25, 2005 9:28 pm
Příspěvky: 272
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: Artlantis 6
Já mám mac verzi, poslední aktualizace. Rendry krásný, ale z jeho funkčnosti jsem zatím dost rozpačitý. V artlantisu taky dělám už 10 let, téměř denně, v téhle 6 je to bugreport za bugreportem. Zřejmě to musí ještě projít nějakým vývojem. :( Záplatu už mám tuším třetí..snad se to co nejdříve zlepší, artlantis je můj oblíbený nástroj..

_________________
ArchiCAD 9,10 Artlantis R 1.2.6
iMac, OS X 10.6.2
2 Ghz Intel
1,5 RAM, ATY RADEON X1600 256 Mb


pát lis 27, 2015 12:24 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 25, 2005 9:28 pm
Příspěvky: 272
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: Artlantis 6
To uz nikdo Artlantis nepouziva? Archiforum je tak mrtve?

_________________
ArchiCAD 9,10 Artlantis R 1.2.6
iMac, OS X 10.6.2
2 Ghz Intel
1,5 RAM, ATY RADEON X1600 256 Mb


stř pro 09, 2015 6:43 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 27, 2007 9:15 am
Příspěvky: 249
Bydliště: Plzeň
Příspěvek Re: Artlantis 6
Bohužel to tak skoro vypadá :)

_________________
Archicad 19, Artlantis Studio 6
Co nejvíc věcí ve 3D a co nejmíň dokreslování


pát pro 11, 2015 3:27 pm
Profil

Registrován: čtv srp 29, 2013 1:35 pm
Příspěvky: 41
Příspěvek Re: Artlantis 6
z môjho pohľadu sa trochu zneprehľadnilo pracovné prostredie, v 5 mi išla práca trochu rýchlejšie, ale to bude asi tým že PC je na spodnej hranici požadovaných parametrov

_________________
IPV
Intel(R) Core(TM) i5-370K CPU @3.40GHz 3.80 GHz
64-bit
ArchiCAD SE 2015, ARTLANTIS R 6


úte pro 15, 2015 9:28 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 25, 2005 9:28 pm
Příspěvky: 272
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: Artlantis 6
Dobrý den, já tam vidím spoustu drobných chyb. Někdy musím na něco kliknout dvakrát :) jakoby nefungoval kurzor (který mmchd v náhledovém okně často mizí), 2D náhledy - sem tam něco chybí nebo se špatně zobrazuje model, náhledy v levém sloupci pozic kamer mám buď všechny černé nebo všechny stejné, aspon: po poslední záplatě musím říct, že to padá méně. Ale stejně padá.

_________________
ArchiCAD 9,10 Artlantis R 1.2.6
iMac, OS X 10.6.2
2 Ghz Intel
1,5 RAM, ATY RADEON X1600 256 Mb


úte pro 15, 2015 9:34 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz