|
|
|
|
Právě je čtv lis 21, 2024 6:26 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Reflexe stare zastavby v sklenene fasade ve vizualizaci
Autor |
Zpráva |
srle
|
Reflexe stare zastavby v sklenene fasade ve vizualizaci
Jiz v jednom tematu jsem nacal problematiku vizualizovani, ale i pres to nacinam nove tema, ktere by mohlo mnohym z nas byt napomocno.
Pouzivam AC10 a v nem take pomoci lightworks renderuju.
Momentalne delam projekt souboru staveb, ktery se nachazi v stare zastavbe. Moje nove budovy budou mit fasadu castecne sktenenou, ktera by měla castecne reflektovat okoni objekty.
Ja se ptam zda je mozne vytvorit odraz z fotky primo pri vizualizaci, nobo je nutne konecny render jeste dodelavat treba v photoshopu. Predstavuju si to tak, ze na misto, kde se nachazi objekt, ktery se ma odrazet v sklenene fasade, dam obycejnou stenu s texturou, ktera bude prave tou fotkou.
Diky za napady a navrhy.
|
úte led 16, 2007 8:08 pm |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
pokud na spravne misto umístite desku s fotkou (uhel dopadu rovná se uhlu odrazu) pak to podle mého bude fungovat.
Nekde jsem videl knihovní prvek panorama tam jde take hodit fotku.
A ted me napada muj prvek obraz oblouk (asi v 7.0 pozor na lightvorks neni vyladeno) tam by to take fungovalo.
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
stř led 17, 2007 9:55 am |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|