Právě je úte srp 21, 2018 8:47 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
3D okno a render Lightworks 
Autor Zpráva

Registrován: ned kvě 14, 2006 10:07 am
Příspěvky: 12
Příspěvek 3D okno a render Lightworks
Mám velký problém, při tvorbě 3D budovy se mi při zapnutí metody OpenGL pro 3D okno a následném pootáčení a různém pohybování objekt neustále náhodně divně vykresluje a různě mizí okna a části zdí apod. Dále při renderu Lightworks je výsledek i s nastavením nejlepší kvality špatný, některé části chybí a obrázek má v sobě "rýhy" jako starý film, nebo jako by byl kompresován do hodně špatného formátu. Při zapnutí vnitřního engine 3D okna je práce ve 3D v pořádku a pohybování a pootáčení ve 3D v pořádku, při renderu (vizualizace) vnitřním enginem je vše také v pořádku, ovšem Lightworks by měl podávat samozřejmě lepší výsledky. Nevíte prosím co s tímto problémem? Děkuji

_________________
WIN 7, ArchiCAD 15, C2D 1,8GHz, 3GB RAM, 24" LCD


sob led 01, 2011 3:32 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: 3D okno a render Lightworks
Podívejte se nejprve, jestli nemáte model vytvořen příliš daleko od globálního počátku to je v řádech kilometrů.. Archicad s takovým modelem neumí korektně pracovat...

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


ned led 02, 2011 6:04 pm
Profil

Registrován: čtv čer 21, 2007 8:48 pm
Příspěvky: 258
Příspěvek Re: 3D okno a render Lightworks
mohol by to byt aj problem s grafikou a jej ovladacmi..pokial nie problem v pociatku tak skus preinstalovat ovladace bud skusit novsie alebo starsie...

_________________
lo


úte led 04, 2011 12:47 am
Profil

Registrován: ned kvě 14, 2006 10:07 am
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: 3D okno a render Lightworks
Mockrát díky za rady. Nakonec byl zřejmě problém v tom, že 3D model byl v "projektovém" počátku a několik 2D věcí daleko od "projektového! počátku. ArchiCAD 12 se choval nelogicky nekorektně. Můj problém by kupodivu vyřešilo přesunout 3D model k 2D informacím daleko od počátku. Prozatím jsem ho ovšem vyjmul a vložil do jiného souboru.

_________________
WIN 7, ArchiCAD 15, C2D 1,8GHz, 3GB RAM, 24" LCD


úte led 04, 2011 8:26 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz