Právě je sob říj 20, 2018 10:18 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Nefunkční Skica v AC14 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Nefunkční Skica v AC14
Někteří z vás mohli narazit v AC14 na problém, kdy v nastavení skici nejsou dostupné styly nutné pro vygenerování skici.

Absence stylů u skici v AC14 je způsobena špatným názvem složky v doplňcích. Pro odstranění tohoto problému je nutné přejmenovat složku: Archicad 14/Doplňky Archicadu/Vizualizace/TexturySkicy na TexturySkici.

Tento problém bude vyřešen v následujícím hotfixu. Do té doby je možné jej vyřešit takto ručně.

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


pon říj 18, 2010 2:43 pm
Profil

Registrován: čtv led 28, 2010 9:40 am
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Nefunkční Skica v AC14
Mám takový pocit, že hotfixem se problém naopak ještě zhoršil : )
Skica fungovala po ručním přepsání souboru, nicméně po instalaci hotfixu tam možnost "SKICA" sice je, ale další možnosti výběru schází...


pon led 17, 2011 11:27 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 15, 2005 1:40 pm
Příspěvky: 167
Příspěvek Re: Nefunkční Skica v AC14
Ano mohu potvrdit, že po posledním hotfixu v AC14 jsem měl skici nefunkční...je opět nutno přepsat zmíněný adresář na TexturySkicy, pak jede vše korektně... (Archicad 14/Doplňky Archicadu/Vizualizace/TexturySkicy)

_________________
ArchiCAD_21, ThinkPad T530, Win10(64)


úte led 18, 2011 4:49 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz