Právě je pon čer 18, 2018 2:07 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Nastavení výkresu na výšku 
Autor Zpráva

Registrován: stř dub 14, 2010 5:01 pm
Příspěvky: 1
Příspěvek Nastavení výkresu na výšku
Dobrý den, měl bch dotaz ohledně publikace projektu. Lze nějak nastavit výkres na výšku (např A1 594x841)? Ať hledám jak hledám nic jsem nenašel. Děkuji


stř dub 14, 2010 5:06 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: Nastavení výkresu na výšku
Velikost a orientace výkresu je závislá na nastavení výkresového schematu. Publikace pak vyexportuje výkres automaticky na základě tohoto nastavení...

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


stř dub 14, 2010 7:59 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz