Právě je pon říj 15, 2018 9:13 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Výstup s černým pozadím 
Autor Zpráva

Registrován: úte led 16, 2007 7:36 pm
Příspěvky: 101
Příspěvek Výstup s černým pozadím
Dobrý den, dá se nějak nastavit výstup pozadí na černou barvu? Tak aby se mi to uložilo v barvách jako je pracovní prostředí? Jde o AC12, díky za radu


pon dub 20, 2009 9:14 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm
Příspěvky: 1016
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Výstup s černým pozadím
Lukáš forum píše:
Dobrý den, dá se nějak nastavit výstup pozadí na černou barvu? Tak aby se mi to uložilo v barvách jako je pracovní prostředí? Jde o AC12, díky za radu


Záleží jaký engine používáte pro výstup, ale pokud vím tak barva pozadí lze normálně v nastavení definovat.

_________________


AC 5 ...... 19


úte dub 21, 2009 9:16 am
Profil

Registrován: úte led 16, 2007 7:36 pm
Příspěvky: 101
Příspěvek Re: Výstup s černým pozadím
Jej, omlouvám se, zapoměl jsem napsat, že myslím výstup v PDF souboru. Mám nastavené černé pozadí pro rýsování a potřeboval bych i ten výstup v PDF mít s černým pozadím.


úte dub 21, 2009 11:27 am
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm
Příspěvky: 1016
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Výstup s černým pozadím
Máte namysli ukládání z 3D okna ??? Zkoušel jsem to ze 3D okna s nastaveným černým pozadím a skutečně se pozadí přehodilo na bílou, v tom případě bych volil export do JPG souboru a dle potřeby ev ten JPG obrázek tisknout pomocí PDF konvertoru (je jich na internetu hromada a zdarma) do formátu PDF.

_________________


AC 5 ...... 19


úte dub 21, 2009 12:18 pm
Profil

Registrován: úte led 16, 2007 7:36 pm
Příspěvky: 101
Příspěvek Re: Výstup s černým pozadím
nn, chtěl bych uložit půdorys a to jen s tou změnou že bych místo "bílého papíru" měl "černý papír"


úte dub 21, 2009 12:28 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm
Příspěvky: 1016
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Výstup s černým pozadím
Tak na to jsem bohužel nepřišel, systém to černé pozadí pravděpodobně chápe pouze jako pomocnou volbu zobrazení, nikoliv jako bernou minci pro výstup. Jedině ty JPG soubory .... : (

_________________


AC 5 ...... 19


úte dub 21, 2009 1:55 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Výstup s černým pozadím
musite prenastavit pozadi na cerne a pera na ty co sou vidět - neplette si to s nastavenim kdy jen pracujete na cernem pozadi a archicad sam invertuje barvy.

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


úte dub 21, 2009 4:25 pm
Profil

Registrován: úte led 16, 2007 7:36 pm
Příspěvky: 101
Příspěvek Re: Výstup s černým pozadím
A kde se prosím ta barva pozadí nastavuje? ZOBRAZENÍ-VOLBY SÍTĚ-SÍTĚ A POZADÍ- tady vyberu černé pozadí a při výstupu půdorysu v pdf je to vždy bílé to pozadí. Je už přeci na mě jak moc je která barva vidět, přeci mi to archicad jen tak neblokne ne?. Děkuji


stř dub 22, 2009 5:05 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Výstup s černým pozadím
jeje sory to sem prehlidl ze to ignoruje ja kdysi videl tisky z plotmakeru na cernym pozadi tak sem si to nejak blbe dal dohromady
takze hold dej pod cely vykres plnou šrafu a poradí kreseb posunout dozadu

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


čtv dub 23, 2009 12:15 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz