Právě je úte zář 25, 2018 2:51 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Pomoc při nastavení renderu v AC (LW) 
Autor Zpráva

Registrován: pon dub 14, 2008 9:58 pm
Příspěvky: 9
Příspěvek Pomoc při nastavení renderu v AC (LW)
Zdravím, chtěl bych požádat někoho zkušeného v oblasti rendrování v ArchiCADu.. Potřeboval bych pomoct,nebo spíše poradit co a jak vylepšit,nastavit, změnit aby výsledný obrázek-vizualizace vypadala alespoň trochu realisticky. Zkouším si tvořit různé malé objekty,jako např. rodinné domky. Používám ArchiCAD 11 a rendruju v LightWorksu. Kdyžtak pošlu ukázku.


pon bře 02, 2009 4:33 pm
Profil

Registrován: pon dub 14, 2008 9:58 pm
Příspěvky: 9
Příspěvek Re: Pomoc při nastavení renderu v AC (LW)
Obrázek


stř bře 04, 2009 9:38 pm
Profil

Registrován: pon dub 14, 2008 9:58 pm
Příspěvky: 9
Příspěvek Re: Pomoc při nastavení renderu v AC (LW)
tak thx for help :roll: :!: :?


úte bře 10, 2009 10:43 am
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Pomoc při nastavení renderu v AC (LW)
docela slusne sis pokecal :)

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


úte bře 10, 2009 5:21 pm
Profil

Registrován: pon dub 14, 2008 9:58 pm
Příspěvky: 9
Příspěvek Re: Pomoc při nastavení renderu v AC (LW)
ano...což asi svědčí o kvalitě tohodle fóra :|


úte bře 10, 2009 9:44 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 29, 2005 11:47 pm
Příspěvky: 487
Příspěvek Re: Pomoc při nastavení renderu v AC (LW)
Na tohle forum jsi měl asi přijít o něco dřív...teď už je pravda, že kvalita fóra podstatně poklesla, co sem nikdo z Cegry jen tak nezavítá. Já vizulizace moc nedělám, tak těžko poradím.

_________________
AC 17


úte bře 10, 2009 9:52 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 09, 2005 1:30 pm
Příspěvky: 396
Příspěvek Re: Pomoc při nastavení renderu v AC (LW)
hlavne to neni forum o renderovani, snímek vypada na archicad slusne (až na to auto, to by chtelo zmenu materialu), nic moc z toho víc nevycucáš. jedině převést do jiného softu, třeba artlantis, Blender, 3Dsmax a použít render Vray, nebo se dá renderovat přímo z AC maxwellrendrem. Takže to zaléží hlavne na typu renderu. lightworks je dost slabota.

_________________
AC 11 ...WIN 7 64...Intel Core i5-2550K 3,40Ghz...8 GB RAM...Nvidia GeForce GTX 570


pon bře 16, 2009 2:13 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz