Právě je pon říj 15, 2018 9:52 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
(Mezi)ukládání vizualizací - cache složka? 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: stř led 04, 2006 11:26 am
Příspěvky: 12
Příspěvek (Mezi)ukládání vizualizací - cache složka?
Dobrý den. Mám dotaz ohledně (mezi)ukládání vizualizací z archicadu. Ukládá si archicad 12 někam do mezisložky udělané vizualizace? Např. pokud zadám dělat viz, archicad ji dopočítá a potom mi spadnou wokna je možné dopočítanou vizualizaci ještě zachránit?

_________________
AC 12 + ArtLantis Studio 2 + Photoshop CS4
C2D E8600 3,33GHz, 4GB 1066MHz, R4700HD 512MB, 1TB


stř úno 25, 2009 10:02 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 09, 2005 1:30 pm
Příspěvky: 396
Příspěvek Re: (Mezi)ukládání vizualizací - cache složka?
implicitne je nastavena tato cach slozka: C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Data aplikací\Graphisoft\ArchiCAD Cache složka\
ale tam uklada jen zalohu kdyz spadne cely AC. Pokud jen render, tak snad nekde jinde, nebo vubec.

_________________
AC 11 ...WIN 7 64...Intel Core i5-2550K 3,40Ghz...8 GB RAM...Nvidia GeForce GTX 570


pát úno 27, 2009 5:18 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz