Právě je ned říj 21, 2018 8:36 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Fotozobrazení 
Autor Zpráva

Registrován: ned úno 05, 2006 12:18 am
Příspěvky: 19
Příspěvek Fotozobrazení
mam jeden mensi problem nevim jestli sem neco neprenastavil nebo co ale kdyz dam fotozobrazeni tak mi to vyfoti pouze to pozadi treba mracky a nic pred tim neni videt jako kdyby bylo vse dokonale pruhledne pritom v nastaveni fotozobrazeni mam vse jako na zacatku implicitniho nastaveni od urcite doby mi to zaclo takhle blnout dik za jakoukoli radu (9.0 student verze)


pát úno 24, 2006 9:12 pm
Profil

Registrován: ned lis 06, 2005 7:22 pm
Příspěvky: 53
Bydliště: Liberec/Praha
Příspěvek 
Mozna to bude znit blbe, ale presto se radeji zeptam. Kdys das vytvorit fotozobrazeni, nejdrive se vygeneruje 3D okno. Vidis v nem neco? Je totiz mozne, ze se kuprikladu divas kamerou nekam do dali misto na objekt a tudiz tam nic neni.

_________________
==========================
PowerBook G4, AC 10, OS X 10.4.9


ned úno 26, 2006 10:07 am
Profil

Registrován: ned úno 05, 2006 12:18 am
Příspěvky: 19
Příspěvek 
Ja delam fotozobrazeni vzdy z 3D takze si vyberu pohled a pak dam fotozobrazeni, bez pozadi jde vsechno v poradku ale jakmile tam dam pr. oblohu na pozadi tak se vyfoti jen ta obloha


ned úno 26, 2006 3:53 pm
Profil

Registrován: ned lis 06, 2005 7:22 pm
Příspěvky: 53
Bydliště: Liberec/Praha
Příspěvek 
Jeste par dotazu:

1) jaky renderovaci engine pouzivas? LightWorks, Interni nebo jiny?

2) Jak dlouho se to pocita bez pozadi a jak dlouho s pozadim. Je to asi blbost, ale zajimalo by mne, jestli to s tim pozadim take pocita dlouho cely modela korat ze ho pak nejak blbe prekryje...

_________________
==========================
PowerBook G4, AC 10, OS X 10.4.9


ned úno 26, 2006 5:14 pm
Profil

Registrován: ned lis 06, 2005 7:22 pm
Příspěvky: 53
Bydliště: Liberec/Praha
Příspěvek 
V nejhorsim tam take to pozadi muzes doplnit ve PhotoShopu. Sam jsem to tak parkrat delal. Pokud jses v casove tisni, muze to byt reseni.

_________________
==========================
PowerBook G4, AC 10, OS X 10.4.9


ned úno 26, 2006 5:16 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek 
Nemáš náhodou zatrženo použít alfakanál průhlednosti ??
to znamena ze pokud ho tam nemas(kanál v - tiff/tga) tak nic skrz obrázek nevidíš :lol:

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


pon úno 27, 2006 11:58 am
Profil

Registrován: ned úno 05, 2006 12:18 am
Příspěvky: 19
Příspěvek 
uz to bezi bylo to zaskrtly dik :lol:


pon úno 27, 2006 8:34 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz