ArchiFORUM
http://archiforum.cz/

ohraničení zóny stěna/sloup
http://archiforum.cz/viewtopic.php?f=10&t=7037
Stránka 1 z 1

Autor:  xmalda [ úte úno 07, 2017 3:25 pm ]
Předmět příspěvku:  ohraničení zóny stěna/sloup

nenašel jsem tak zakládám. Zóna při automatické tvorbě metodou vnitřní hrana se ohraničuje stěnami (lze i nastavit čáru). Když mám na rohu stěn sloup, tak sloup se odečte od zóny. Vpořádku, jenže při výkazu stěny, se počítá i objem který je vlastně schovaný ve sloupu. Pokud Udělám stěnu správně, což je ke sloupu, tak nefunguje zóna. Musel bych vykreslovat ručně. Čímž pak nefunguje aktualizace zóny. Nějaké řešení?

Přílohy:
steny odpojene.JPG
steny odpojene.JPG [ 34.35 KiB | Zobrazeno 1662 krát ]
steny spojene.JPG
steny spojene.JPG [ 30.17 KiB | Zobrazeno 1662 krát ]

Autor:  LuW. [ úte úno 07, 2017 5:04 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: ohraničení zóny stěna/sloup

v Ac20 počítá objem stěny správně..bez části "uvnitř" sloupu. Vygeneroval jsem i seznam s výpisem zdí a seděl taky.

Přílohy:
objemy.JPG
objemy.JPG [ 50.81 KiB | Zobrazeno 1658 krát ]

Autor:  xmalda [ stř úno 15, 2017 1:45 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: ohraničení zóny stěna/sloup

Aha, díky. Zkoušel jsem jen základní výpis z navigátora Seznamy/Prvky/základní a tam to nesedělo.

Autor:  xmalda [ ned úno 19, 2017 4:25 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: ohraničení zóny stěna/sloup

tak nesedí :-(, navíc stěnu chci cihelnou a sloup ŽB.

Přílohy:
steny.JPG
steny.JPG [ 58.46 KiB | Zobrazeno 1609 krát ]

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/