Právě je úte čer 19, 2018 8:46 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Podlahová krytina 
Autor Zpráva

Registrován: stř úno 24, 2016 12:15 am
Příspěvky: 6
Příspěvek Podlahová krytina
Dobrý den,
pracuji v AC15 a mám problém s výpisem podlahové krytiny - stále mi v tabulce místností zůstává <podlahová krytina>. Přitom v nastavení zóny nastavuji např. dlažba. Ani u jedné místnosti se mi to nepropíše. Zóny jsem aktualizovala.
Vždy jsem to řešila ručním přepisem, ale už bych to chtěla prolomit.

Díky moc


stř úno 24, 2016 12:47 am
Profil

Registrován: úte lis 16, 2010 10:27 pm
Příspěvky: 34
Příspěvek Re: Podlahová krytina
Dobrý den,

v razítku zóny je potřeba kromě parametrů pro seznam vyplnit název podlahové krytiny ručně do typu podlahy - viz přiložený obrázek.


Přílohy:
podlahova_krytina.PNG
podlahova_krytina.PNG [ 58.65 KiB | Zobrazeno 5830 krát ]
pát črc 29, 2016 1:54 pm
Profil

Registrován: stř úno 24, 2016 12:15 am
Příspěvky: 6
Příspěvek Re: Podlahová krytina
Moc děkuji, funguje to. Hlavní problém byl ten, že jsem neměla aktivní možnost Podlahy. Když jsem si ji zaškrtla v Uspořádání, zobrazila se mi v nabídce a já ji tedy změnila, což se propsalo do tabulky místností :)


sob črc 30, 2016 6:27 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz