Právě je úte kvě 22, 2018 3:42 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
tabulky excel do AC14 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 15, 2005 1:40 pm
Příspěvky: 163
Příspěvek tabulky excel do AC14
Proč nejde kopírovat z excelu do AC14 přes schránku stejně jako v AC13? Respektive chybí zde volba převést na 2D prvky archicadu?
Obrázek a rich text je téměř na houby.

Nebo to nějak jde?

_________________
ArchiCAD_21, ThinkPad T530, Win10(64)


úte pro 14, 2010 12:36 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: tabulky excel do AC14
Stejně jako já nebudete nadšen.... GR se vyjádřil že tato funkcionalita nebyla na základě vývoje AC14 možná... nemáme informace, jestli to bude opraveno hotfixem či další verzí...

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


úte pro 14, 2010 4:01 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 15, 2005 1:40 pm
Příspěvky: 163
Příspěvek Re: tabulky excel do AC14
máte pravdu...nejsem nadšen, ale dík za info

_________________
ArchiCAD_21, ThinkPad T530, Win10(64)


úte pro 14, 2010 4:21 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz