|
|
|
|
Právě je ned lis 24, 2024 8:50 am
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Karmali
Registrován: úte úno 27, 2007 9:15 am Příspěvky: 270 Bydliště: Plzeň
|
Indexování výkresů
Mám další dotaz týkající se autotextu a indexování výkresů. - Arch. 12
Využívám vlastní razítko na výkrese kde je vložen autotext s odkazem na ID výkresu. Tyto mám ve výkresových složkách např. od výkresu č. 01 do x. Autotext funguje výborně číslo se vepíše do rázítka a vše je v pořádku. Problém je ale v pozdější v dalších stupních projektové dokumentace kdy je potřeba některé výkresy opravit či vydat znovu. A k označení takovýchto výkresů využívám tzv. indexu (např. 01/a) dá se někde nastavit aby se za ID dala dát takováto přípona? ale výkres neztralit své ID tedy 01. Zatím to řeším tak že změnový výkres dám nezapočítávat do ID a ručně ho přepíšu. Jenže tímto ztratím tu možnost že se výkres přečísluje když nějaký další přibude a indexové výkresy pak musím hlídat a přepisovat ručně. Jakým způsobem publikujete vy? Nemáte s tím někdo opravu zkušenost dost by mě to pomohlo.
_________________ Archicad 22, Artlantis Studio 6, Twinmotion Co nejvíc věcí ve 3D a co nejmíň dokreslování
|
úte pro 15, 2009 7:46 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|