Právě je ned úno 25, 2018 9:24 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Supiska objemu stien 
Autor Zpráva

Registrován: čtv čer 14, 2007 2:22 pm
Příspěvky: 41
Příspěvek Supiska objemu stien
Prosim Vas o radu..kde najdem v Archicade 10 ....neaku supisku objemu stien alebo plochy kôli určeniu množstva materialu. Dakujem vopred ak to už bolo spomenute tak prepačte potom si to teda tu naštudujem


stř led 16, 2008 7:48 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: Supiska objemu stien
Objem stěn získáte velmi snadno z interaktivních tabulek. Stačí jen, abyste v nastavení interaktivní tabulky zvolil v kritériích typ prvku "Zeď" a z dostupných parametrů vybral položku "Objem"... toť vše :-)

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


pon led 28, 2008 1:33 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz