|
|
|
|
Právě je pát lis 15, 2024 6:22 am
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Velikost výkresového souboru v ArchiCadu10
Autor |
Zpráva |
mamut
|
Velikost výkresového souboru v ArchiCadu10
ArchiCad10+Prvky krovu pro ArchiCad10
Při projektování jednoduchého RD narůstá soubor do neskutečné velikosti 15-20MB.
Doba načítání při spuštění 1,5 hod - knihovny se načítají do 3 minut - ukazatel načítání uprostřed obrazovky se v polovině zasekne. Při spuštěném Spravci úloh Win XP je vidět - procesor na 100% po celou dobu, využití paměti minimální, zápis na disk skoro žádný a chybné stránky narůstají až na 1 miliardu. Po načtení znamená jakýkoli pokus o uložení cca 20 minut. Práce na takovém projektu je zcela neúnosná !!!
Knihovní prvky kromě prvků krovu a Schiedelu používám originál knihovny. Stěny RD sendvič - Durisol - jinak vše běžné.
Jelikož se jedná již o druhý projekt s tímto problémem (ten první jsem nakonec (těsně před dokončením) již ani neotevřel (ani nikdo z Cegry)) - tak se chci jen zeptat jestli má někdo podobnou zkušenost a jak to řešil.
Win XP, Athlon 64 3000+, 1GB paměť (dual chan.), grafika 6600GT 128MB
|
úte čer 12, 2007 11:18 am |
|
|
CADmaster
Moderátor
Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm Příspěvky: 1016 Bydliště: Praha
|
Re: Velikost výkresového souboru v ArchiCadu10
mamut píše: ArchiCad10+Prvky krovu pro ArchiCad10 Při projektování jednoduchého RD narůstá soubor do neskutečné velikosti 15-20MB. Doba načítání při spuštění 1,5 hod - knihovny se načítají do 3 minut - ukazatel načítání uprostřed obrazovky se v polovině zasekne. Při spuštěném Spravci úloh Win XP je vidět - procesor na 100% po celou dobu, využití paměti minimální, zápis na disk skoro žádný a chybné stránky narůstají až na 1 miliardu. Po načtení znamená jakýkoli pokus o uložení cca 20 minut. Práce na takovém projektu je zcela neúnosná !!! Knihovní prvky kromě prvků krovu a Schiedelu používám originál knihovny. Stěny RD sendvič - Durisol - jinak vše běžné.
Jelikož se jedná již o druhý projekt s tímto problémem (ten první jsem nakonec (těsně před dokončením) již ani neotevřel (ani nikdo z Cegry)) - tak se chci jen zeptat jestli má někdo podobnou zkušenost a jak to řešil.
Win XP, Athlon 64 3000+, 1GB paměť (dual chan.), grafika 6600GT 128MB
Tuto otázku bych vzhledem k její vážnosti nesměřoval do diskuse, nýbrž na HOTLINE do CEGRY (tel.: 257 310 090).
úte čer 12, 2007 12:46 pm |
|
|
mamut
|
Re CADmaster
To jsem samozřejmě udělal již při prvním problému.
Problém se řeší.
|
úte čer 12, 2007 12:59 pm |
|
|
CADmaster
Moderátor
Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm Příspěvky: 1016 Bydliště: Praha
|
Re: Re CADmaster
mamut píše: To jsem samozřejmě udělal již při prvním problému. Problém se řeší.
Tak to jo, jen doufejme že se problém v cegře vyřeší : ))))) Jinak za mě, s tímto problémem jsem se zatím nesetkal.
úte čer 12, 2007 2:18 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|